Agritime
Image default
Dienstverlening

Teksten vertalen in verschillende talen

Als u een vertaalbureau wilt aanspreken in de buurt van Antwerpen, denken wij meteen aan ADW Vertalingen. Dat is een kwalitatief bureau waar u vast en zeker een professionele vertaler vindt voor uw doeltaal. Ze vertalen foutloos uw teksten in heel wat talen. Zo hebben ze professionele vertalers die uw tekst vertalen in bijna alle Europese talen, het Arabisch en enkele Afrikaanse talen. Daarnaast vertalen ze van en naar het Turks, Japans, Mandarijn en Zuid-Koreaans. Naast een vertaalbureau voor teksten kan u ook bij deze kenners in Antwerpen terecht als u op zoek bent naar een beëdigd tolk, een copywriter of een schrijver van originele teksten. Wat we u kunnen verzekeren is dat deze kenners steeds zorgen voor kwalitatieve vertalingen in uw doeltaal, welke taal u ook verkiest.

Deze specialisten verzorgen ook grote projecten

Als u met een groot project zit waarvoor u een tekst in verschillende talen moet vertalen, moet u zeker en vast bij dit bedrijf zijn. Zij zorgen ervoor dat de teksten die u moet laten vertalen, volledig uniform zijn en ze met andere woorden steeds hetzelfde verhaal vertellen. Ze laten hun professionele vertalers nauw samenwerken en hebben steeds veel oog voor detail bij dit vertaalbureau uit Antwerpen

Vertalen, schrijven en meer

Als u geen brontekst hebt en wilt dat er in uw doeltaal een tekst wordt geschreven, kan u bij deze vertalers terecht. U zit dan samen met een copywriter, waaraan u uitlegt welke informatie er juist in uw tekst verwerkt moet worden. De copywriters schrijft in uw doeltaal dan een vlekkeloze tekst waar u vast en zeker tevreden over bent. Ook voor proeflezen kan u hier aankloppen. En beëdigde vertalingen van juridische documenten is één van de specialiteiten van ADW Vertalingen. Of het nu voor een technische tekst, een medische tekst of een wetenschappelijke tekst gaat: bij deze kenners zit u goed.