Agritime
Image default
Woning en Tuin

Structurele windvaste zonwering

De laatste jaren is structurele windvaste zonwering sterk in opkomst. Deze vorm van zonwering biedt u dan ook het hele jaar door de nodige bescherming tegen de zon. Ook houdt ze overmatige warmte buiten, en wanneer het buiten afkoelt houdt deze zonwering de warmte dan weer binnenshuis. Er bestaan verschillende vormen van structurele zonwering, en daarom schakelt u best Mevac uit Herselt in om u te helpen bij het maken van een keuze. Zij helpen u om voor de juiste soort, maat en uitvoering van windvaste en structurele zonwering te vinden voor uw woning.

De verschillende vormen van structurele zonwering

Er bestaan een aantal vormen van structurele zonwering, waar ook een aantal windvaste vormen tussen zitten. Zo bestaat er verticale lamelzonwering, die bestaat uit vaste of beweegbare lamellen, die permanent aan je woning worden bevestigd. Ook horizontale lamelzonwering en buitenjaloezieën hebben dit soort lamellen. Ze houden warmte én geluiden tegen en regelen de lichtinval in uw woning. Buitenluiken zijn ook structurele zonwering, en hier heeft u de keuze tussen decoratieve, vaste, functionele of vouwluiken. Schuifpanelen kunt horizontaal voor uw ramen schuiven en op die manier op eender welk moment zelf beslissen wanneer u de zonwering wilt inschakelen. Al deze vormen van zonwering zijn structureel en dus permanent aan uw woning bevestigd. Op die manier hoeft u ze niet elke zomer opnieuw boven te halen, maar kunt u ze heel het jaar door gebruiken wanneer u dat wenst.

Kies voor de beste service

Kies voor structurele en windvaste zonwering om uzelf en uw woning tegen de zon en overmatige warmte te beschermen, en dat het hele jaar lang. De mogelijkheden voor zonwering zijn eindeloos bij Mevac. Dit bedrijf staat dan ook graag voor u klaar bij het maken van de juiste beslissingen voor zonnebescherming bij u thuis. Neem snel contact met hen op via de website!

https://mevac.be/