Agritime
Image default
Woning en Tuin

Sterk, duurzaam & luxueus tropisch hardhout.

Bij HOUTvakman.be vindt u een uitgebreide collectie tropisch hardhout, dé ultieme keuze op het gebied van tuinhout, met een combinatie van extreme sterkte, uitzonderlijke duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Laten we wat dieper ingaan op ons assortiment en waarom tropisch hardhout een uitstekende keuze is voor uw buitenprojecten.

 

Onze collectie. 

 

U vindt een enorm diverse collectie hardhout bij HOUTvakman.be, zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. We hebben de specifieke eigenschappen van elke houtsoort in overweging genomen en deze vertaald naar de juiste producten. Als u bijvoorbeeld palen, onderbalken, damwanden of beschoeiingsplanken nodig heeft, zijn azobe en angelim vermelho uitstekende keuzes. Voor duurzame terrasplanken raden we u zeker de collectie bankirai van HOUTvakman.be aan, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor bijv. massaranduba aan. Padouk en ipé zijn prachtige opties voor luxe gevelbekleding, terwijl mandioqueira en keruing voordelige opties zijn voor schuttingplanken. Ongeacht welke houtsoort of specifiek product u zoekt, bij HOUTvakman.be vindt u altijd het juiste hardhout voor buiten!

 

Meer info.

 

Tropisch hardhout omvat alle houtsoorten afkomstig van loofbomen. Bij HOUTvakman.be vindt u verschillende soorten tropisch hardhout, geschikt voor diverse toepassingen in uw buitenruimte. Ons hardhout heeft over het algemeen duurzaamheidsklasse 1 of 2, wat duidt op uitstekende bestendigheid bij buitengebruik (ook onbehandeld!) tegen invloeden van het weer en insecten. Bovendien vereist tropisch hardhout weinig onderhoud en is het van nature schimmelbestendig. Het heeft een warme uitstraling en wordt meestal onbehandeld gebruikt, waardoor het in de loop der tijd vergrijst. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

 

Tropisch hardhout wordt vaak toegepast voor gevelbekleding, schuttingen, terrassen, (onder)constructies en houten damwanden. Elke exotische houtsoort heeft specifieke eigenschappen, zoals een kenmerkende geur die na verloop van tijd verdwijnt. Het is belangrijk om een hardhoutsoort te kiezen die past bij uw specifieke toepassing en voorkeuren.

 

Kies voor tropisch hardhout van HOUTvakman.be en geniet van duurzaamheid, schoonheid en kracht in al uw buitenprojecten. Het biedt een tijdloze uitstraling en een langdurige levensduur, waardoor het een waardevolle investering is voor uw woning. Ga voor de natuurlijke schoonheid van tropisch hardhout en creëer een prachtige buitenruimte die de tand des tijds doorstaat.