Agritime
Image default
Woning en Tuin

Rolhorren aanschaffen: alles wat je moet weten

In je zoektocht naar praktische raamdecoratie zijn er heel wat mogelijkheden. Onder andere het aanschaffen van rolhorren behoort tot je mogelijkheden. Wat is een rolhor precies, wat zijn de voordelen en welke soorten zijn er beschikbaar? Hier lees je alle informatie en wordt het nog makkelijker om een goede keuze te maken.

Een rolhor is een type hor dat, zoals de naam doet vermoeden, gerold kan worden. De hor rolt zichzelf op aan de bovenkant van het raam, waar een speciale cassette is gevestigd. De rolhor werkt van boven naar beneden en is hiermee niet hetzelfde als de rolhordeur. Je kunt een rolhor zowel aan de binnen- als de buitenkant van een raam plaatsen.

De voordelen van de rolhor

Welke voordelen brengen rolhorren met zich mee? Een van de belangrijkste voordelen is dat je hiermee je woning optimaal kunt luchten, zonder dat je last krijgt van vliegen en andere insecten. Het hele jaar door profiteer je optimaal van alle voordelen van rolhorren, waaronder:

  • Diverse soorten: je kunt een rolhor aanschaffen in diverse soorten en kleuren. Er zijn eenvoudige en meer geavanceerde soorten beschikbaar. Het is aan jou om te bepalen wat bij jouw woning past.

  • Stijlvol: een rolhor is een stijlvolle manier om je woning te luchten. Dit type hor is verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor je altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit bij de kleur van je kozijnen.

  • Bescherming: dankzij de cassette aan de bovenzijde is de rol altijd beschermd. Zo kun je de rol in de winter gemakkelijk oprollen en in het voorjaar weer gaan gebruiken.

 

https://www.moustiquairesurmesure.be/produit/moustiquaire-enroulable-sur-mesure/