Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Ontspanningsmassage in Oud-Turnhout

Massage tegen slapenloosheid.

In 3 delen leggen we uit hoe een massage kan helpen in de strijd tegen slapeloosheid. Niet kunnen slapen is niet kunnen ontspannen en dan is een massage een heel belangrijk aspect. Slapeloosheid ontstaat vaak omdat men te veel zorgen, te veel problemen heeft, of men is bang in een uittreding met demonische krachten in contact te komen. Men is dan in de uittreding ergens geweest en men had daarbij een onprettig gevoel. Ook al is dat samen geweest met hun geleidegeest en dat gebeurt altijd in een sfeer van vrede en harmonie. maar vaak is het een terugdenken aan… Dat betekent dan eigenlijk dat men bang is voor de slaap.

Ook mensen die bang zijn voor de dood durven vaak niet te gaan slapen. Want het inslapen aan het eind van het leven en het inslapen elke avond wordt door sommige mensen op één plan beredeneert.

De behandeling is het beste kort voor het slapen gaan of in de avonduren.

Bij deze massage ligt de nadruk op het hoofd, de nek en de schouderkoppen. De schouderkoppen zijn iets minder belangrijk. Masseer langzaam maar direct. Het mag best krachtig gebeuren, zonder pijn te doen. het lijfelijke contact moet hier een belangrijke rol spelen. De hersenen zullen door het fluïdum van je vingertoppen gedeeltelijk ontspannen worden. Zullen door de massage van de hoofdhuid gedeeltelijk ontspannen worden. Zullen door de massage van de hoofdhuid gedeeltelijk ontspannen worden. Leg de nadruk op het hoofd. Door de massage is men niet ins gaat om lang overs stoffelijke problemen na te denken. Je hebt nl door de massage op de hoofdhuis, het voorhoofd en de uiltjes achter de oren, als het warde aura die om het hoofd zit in het fysiek lichaam, in de hersenen en in de kleine hersenen binnengebracht. Je hebt een heel geestelijk aspect met kracht in de hersenen naar binnen gebracht. Slaap is hoofdzakelijk een geestelijk gebeuren en het gebeurt niet bewust. Slaap heeft aldus met de ziel te maken. En als je het geestelijk aspect in de hersenen drukt, is het niet mogelijk dagmensen nog lang gaan nadenken.

Een pleidooi voor lijflijk contact bij eenzaamheid, een tekort aan liefde, geestelijk zwaar belast.

Mensen die eenzaam zijn, die een groot tekort aan liefde hebben en misschien geestelijk en stoffelijk door een hel zijn gegaan, hebben ervaringen meegemaakt. Ze zijn misschien net niet rijp genoeg voor de psychiatrische inrichting. Ze zijn geestelijk en lichamelijk gemarteld en vooral dat geestelijke zie je niet aan de buitenkant, maar het gebeurt vaker dan je denkt. Tot zover deel 1.

https://www.puurmassage.be