Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Ontdek Biab-nagels bij deze groothandel in nagelproducten

Ga voor Biab-nagels en tover uw nagels om tot sterke, stevige nagels die tegen een stootje kunnen. Uw nagels zullen er niet alleen sterk uitzien, maar ook heel verzorgd ogen. BIAB is een afkorting van ‘Builder In A Bottle’ en zit zoals andere lak in een flesje. Het is een verstevigende opbouwende gel voor die u aanbrengt op uw eigen nagel. Deze groothandel voor nagelproducten in Wommelgem kan u advies geven over het zetten van deze Biab-nagels en ze vertellen met veel plezier welke benodigdheden u nodig heeft, zowel voor het plaatsen van biab-nagels als voor het plaatsen van gelnagels die ook om een keurige plaatsing vragen. Ontdek alle benodigdheden voor zowel biab-nagels als gelnagels op hun website oronails.be.  

Natuurlijke nagels

Biab-nagels zijn nagels die voorzien zijn van een versterkende laag en zijn niet afweekbaar. De nagel kan in alle vrijheid groeien en heeft daarnaast een prachtig uiterlijk. Het voordeel van deze biab-nagels is dat u er ook makkelijk een gellak over kunt aanbrengen. Bent u meer fan van het gelnagels concept omdat u al mooie en sterke nagels heeft? Ontdek dan de benodigdheden voor gelnagels op hun website en vraag deze mensen om advies voor het plaatsen. Natuurlijke gelnagels zijn een must als u houdt van een opvallende look. Deze groothandel selecteerde voor u de beste nagelproducten en is trots om deze aan te bieden. Bij het aanbrengen van Biab is het belangrijk dat u ook een goede voorbereiding treft, zodat het product goed hecht aan de natuurlijke nagel. Deze eerste stappen zorgen voor een langdurig resultaat dat mooi en strak blijft zitten.

Kom langs bij deze groothandel

Wilt u graag Biab online bestellen? Dat kan zeker. Bij Belgium Oro Nails, een groothandel voor nagelproducten, vindt u alle benodigdheden voor uw gelnagels, van een gel starter kit tot een remover bidon van maar liefst 960 milliliter. U zult er prachtig uitzien met nagels die kleurrijk en verzorgd zijn. Ontdek hun contactgegevens op hun website of kom eens langs bij deze groothandel.