Agritime
Image default
Eten en drinken

Online bier kopen uit de streek

Wil jij online bier kopen, en liefst speciaalbier of streekbier? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in het ruime aanbod van Poseidon Beers. In hun ruime aanbod vind je meer dan 500 Belgische bieren, waaronder heel wat streekbieren en speciaalbieren. Dus, ben of ken jij een echte bierliefhebber? Dan is online bier kopen via deze webshop echt iets voor jou.

Speciaalbieren en streekbieren

In het assortiment van deze detailhandel vind je heel wat verschillende speciaalbieren met unieke smaken. Speciaalbier is in principe gewoonweg een verzamelnaam voor alle bieren die verschillen van smaak en/of kleur van de ‘standaard’ pils. Dit verschil zit meestal in het gistingsproces, waardoor je een volledig andere smaak krijgt. Tussen de vele Belgische bieren zitten heel wat speciaalbieren die jij allemaal kan bestellen via de webshop. Hier vind je heel wat bier online dat je niet zomaar in je supermarkt kunt kopen. Als je niet weet waar je moet beginnen, kan jij je ook altijd laten verrassen met een discoverybox of bierpakket dat door Poseidon Beers voor jou wordt samengesteld. Naast de vele speciaalbieren vind je ook heel wat streekbieren in het aanbod. Ben jij de klassieke beuren een beetje beu en wil je graag iets ‘nieuw’ en ‘uniek’ proberen. Dan hebben wij heel wat streekbier in de aanbieding dat, zoals de naam al weggeeft, vooral in een bepaalde streek wordt gebrouwen. Onze missie is om deze Belgische streekbieren zo veel mogelijk te verspreiden en aan meer bekendheid te brengen.

Wij leveren echt overal

We bezorgen overigens niet enkel in België, maar over heel de wereld. Het zou dus wel eens kunnen dat jij op vakantie bent in een verre en zonnige bestemming en plots een Belgisch streekbier voorgeschoteld krijgt. Je kan online bier kopen via de webshop en dit laten leveren waar jij maar wilt. Neem contact met hen op als je nog vragen hebt of een offerte wilt aanvragen.

https://www.poseidonbeers.be/