Agritime
Image default
Eten en drinken

Heerlijk bier bij deze ambachtelijke bierbrouwerij in de regio Geel

Wanneer u indruk wilt maken met een Belgische bierspecialiteit op uw volgende bijeenkomst met vrienden, dan raden we aan om te bestellen bij Huisbrouwerij de Vliet in Ten Aard. Deze bierbrouwerij, nabij Geel, biedt heel wat prijswinnende bieren aan. Elk zijn ze gekenmerkt door hun heerlijk volmondige smaak. Bovendien worden ze op een traditionele en ambachtelijke wijze gebrouwen.

Een greep uit het aanbod van deze brouwerij

Jules Molenbergh is al sinds 1988 een gepassioneerd brouwer van gerstenat en zette het Vliet-bier op de Belgische kaart. Vandaag is de bierbrouwerij bij Geel een hecht familiebedrijf en biedt het verschillende streekbieren aan. Hieronder geven we u graag meer uitleg over de Vliet Spelt en de Vliet Dubbel.

Vliet Spelt

De Vliet Spelt is een origineel blond bier van hoge gisting. Het spelt dat tijdens het brouwen wordt gebruikt is afkomstig van de bioboerderij De Steenovens en bevindt zich dicht bij de bierbrouwerij in Geel. Het bier is authentiek omwille van zijn tintelende afdronk en lange bewaartijd. Voorts is het niet gefilterd en kan u het schenken op een temperatuur van 7 graden Celsius.

Vliet Dubbel

De Vliet Dubbel is een donker bier van hoge gisting en gebrouwd met verschillende houtsoorten. Het kroonde zich als winnaar van de bier-awards in 2020. De proevers prezen daarbij het evenwichtig karakter van het bier gecombineerd met het lichtzoet aroma. Serveren van dit bier doet u op temperatuur van 7 à 8 graden Celsius. Op die manieren komen de smaakstoffen volledig tot hun recht.

Plaats uw bestelling vandaag nog

Heeft u zin gekregen in een heerlijk biertje? Ontdek de bieren met fruitig en fris aroma van Huisbrouwerij de Vliet. Met hun prijswinnende bieren heeft u gegarandeerd succes bij elk publiek. Wilt u een bestelling plaatsen, bijvoorbeeld ook voor in uw horecazaak? Contacteer hen dan vandaag nog via hun website.