Agritime
Image default
Aanbiedingen

Met goedkoop tafelzeil toch een gezellige tafel?

Kun je met goedkoop tafelzeil toch een gezellige ambiance creëeren? Het antwoord hierop is ‘Ja’ natuurlijk kan dat! In dit blog gaan we eens kijken waar je goedkope tafelzeilen kunt kopen en welke soorten tafelzeil dan het goedkoopste zijn.

Waar vind je goedkoop tafelzeil?

Goedkoop tafelzeil is in principe overal wel te koop. Echter moet je misschien niet die speciaal winkeltjes in gaan. Want daar hebben ze de duurdere merken liggen. Je moet ook echt zoeken op zeil en niet op geplastificieerd katoen. Want dat is stukken duurder. Logisch ook, want daar komt heel veel meer kijken bij de productie. Tafelzeil is gewoon van vinyl en dat wordt ergens in een fabriek gedrukt. Vaak worden ze op rol verkocht aan winkels en snijden zij je voor je op maat.

Ook het kitsch kitchen tafelzeil is redelijk betaalbaar. Dit zeil is herkenbaar aan de vrolijke prints. Vaak met bloemen, stippen, ruitjes in vrolijke, bonte kleuren. Het Kitsch Kitchen tafelzeil is lekker dik en gaat lang mee. Het enige puntje is dat het wel verkleurd in de zon. Dus als je het leuk buiten op een tafeltje wilt leggen. Dan krijg je verkleuring. Dat geldt trouwens niet alleen voor de tafelzeilen van Kitsch Kitchen hoor. Eigenlijk verkleuren alle tafelkleden in de zon. En zeker vandaag de dag. Want vandaag de dag mag er natuurlijk niet meer met gevaarlijke stoffen geproduceerd worden. Dat is een hele goede ontwikkeling, maar voor de kwaliteit niet altijd gunstig. Zo zie je dan ook dat er eerder verkleuring ontstaat. Maar ook snellere slijtage is aan de orde.

Een leuk tafelkleed hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn. Vaak zijn ze al van rond een tientje per meter verkrijgbaar. En als het kan, bestel dan je zeil op rol of koker. Want dan heb je geen kreuk en vouwen in je materiaal. Meestal krijg je die er wel uit hoor. Maar als je de keuze hebt, kun je beter gelijk kiezen voor ontvangst op rol. Dan krijg je je bestelling netjes en kun je je tafelzeil direct netjes op tafel leggen.