Agritime
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koop nieuwe industriële filters voor bedrijven

Met de industriële filters voor bedrijven uit alle sectoren van Cocojori hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onzuiver water. De filters van deze ervaren firma uit Brakel, in de omgeving van Gent, zijn geproduceerd met hoogwaardige materialen. Het ontwerp van de industriële filters voor bedrijven maken zij volledig zelf. Deze experten hebben namelijk een eigen merk opgericht genaamd BeFiltra. Op die manier kunnen ze u verzekeren van de beste materialen voor uw drinkwater.

Heerlijk en zuiver water

Bij Cocojori in Brakel, regio Gent, zijn ze niet alleen gespecialiseerd in het filteren van lucht met hun HEPA-filters, maar ook water. Zij kunnen water filteren en koelen met hun industriële filters voor bedrijven. De handige waterkoeler installeren ze met veel aandacht voor nauwkeurigheid op het leidingwater. Zo geniet u elke dag van gekoeld en gezuiverd water. Dankzij deze specialisten wordt het zo nog gemakkelijker om voldoende water te drinken op een dag. Wanneer er toch iets kapot gaat aan uw filter of waterkoeler komen ze snel bij u langs. Hun uitstekende service is namelijk elke dag van de week beschikbaar. Op die manier zit u nooit meer zonder water in uw bedrijf.

De verschillende modellen

Als echte experten op het vlak van waterkoeling hebben ze uiteraard verschillende modellen ter beschikking. Zo kiest u gemakkelijk zelf welk systeem het best past bij uw wensen. Wordt het dus de marmeren fontein of toch het Ecochic topmodel? Misschien zoekt u wel een drinkwaterkoeler die ook bruisend water kan produceren? Bij deze specialisten is het allemaal mogelijk. Elk model stellen zij af aan uw bedrijf.

Bestel vandaag nog een filter

Wacht niet langer met twijfelen en bestel snel een waterkoeler of filter. Zo heeft u snel een afspraak met de goed opgeleide medewerkers van Cocojori die met veel plezier uw systeem komen installeren. Indien nodig bieden ze de nodige uitleg aan bij het gekozen filtratie- of koelingssysteem.

https://www.cocojori.be/