Agritime
Image default
Dienstverlening

Insecten verdelgen is de specialiteit van deze bestrijders

Vliegen, er zijn maar weinig mensen die deze insecten graag zien. Zit u met een plaag vliegen die u maar niet weg krijgt? Dan staan de professionele ongediertebestrijders van Bug Crushers klaar om de insecten voor u te verdelgen. Tijdens de warmere zomerdagen kunnen ze tot wel 500 eitjes leggen op drie weken. Deze groeien dan uit tot volwassen insecten in rottend organisch materiaal, zoals rottend fruit of karkassen. In uw vuilbakken ligt veel van dit soort materiaal, en er is dan ook maar één vlieg nodig om een hele plaag te veroorzaken. Hieronder leest u waarom het zo gevaarlijk is om deze insecten te laten reproduceren in of rond uw woning of zaak.

Geniet van een zomer zonder vliegen

Het is belangrijk om professionele ongediertebestrijders te laten langskomen om deze insecten te verdelgen, omdat ze zo veel ziektes rondbrengen. Omdat ze met verschillende ruimtes, zoals de keuken en badkamer, in contact komen. Denk aan voedsel maar ook uitwerpselen. Ze dragen deze bacteriën rond en laten ze overal achter. Zo kunnen ze buikgriep, buiktyfus, dysenterie, cholera, salmonella, oogontstekingen en zelfs tuberculose overbrengen. Het is dus wel duidelijk waarom u geen vliegenplaag in huis wilt. Maar ook in een horecazaak zijn deze dieren absoluut ongewild. Bent u benieuwd hoe deze professionele ongediertebestrijders deze insecten kunnen verdelgen? Er zijn enkele methodes hiervoor:

–          Het veranderen van de omgeving: verwijderen van organisch materiaal waarin eitjes gelegd kunnen worden, in een afgesloten vuilzak steken en de vuilnisbakken wekelijks schoonmaken. Kleefvallen en ultravioletlichtvallen behoren ook tot deze culturele bestrijding

–          Gecontroleerd aanvallen van parasitaire wespen en vuurmieren,

–          Chemische bestrijding: vliegenlokaas en insecticiden op basis van pyrethoïden

Word niet langer gestoord door al die vliegen

Door professionele ongediertebestrijders in te schakelen voor het verdelgen van insecten, zoals vliegen, heeft u het minste kans dat de plaag weer opduikt. Neem dus zeker een kijkje op de website van Bug Crushers om hun dienstverlening te bekijken. Wacht niet tot het een onoverkomelijk probleem is en contacteer hen vandaag nog wanneer u met vliegen zit!