Agritime
Image default
Woningen

Hoe een vastgoedstylist de verkoop van uw pand kan boosten

Zoveel mogelijk potentiële kopers naar uw woning of appartement lokken, het verloopt vaak moeizamer dan gehoopt of verwacht. Bezoekers krijgen geen wauw-gevoel, ze zien de pluspunten van de leefruimtes niet meteen of ze zijn op zoek naar net wat anders. De hulp inschakelen van een vastgoedstylist maakt met deze mogelijke problemen meteen komaf. Met behulp van een uitgebreid plan en suggesties qua aankleding en decoratie verhoogt u de kans op verkoop in een handomdraai.

U kan meubels of decoratie eenvoudig huren

Een huiselijke sfeer kan ervoor zorgen dat bezoekers sneller een bod gaan doen dat dichtbij de oorspronkelijke vraagprijs ligt. U vraagt zich vast af hoe een vastgoedstylist nu precies te werk gaat? De vastgoedstylisten bepalen hoe een ruimte er visueel aantrekkelijker kan uitzien voor kopers met interesse in uw pand. U kan meteen zelf aan de slag met haalbare tips of u kan volledig vertrouwen op de deskundigheid van de vastgoedstylist. Prachtige, echte meubelen of levensechte kartonnen exemplaren, stijlvolle decoratie en terrasitems zijn bijvoorbeeld enkele mogelijkheden van de praktische verhuurdienst van IntraStijl. Voor een vast bedrag kunt u uw pand in de kijker zetten voor een afgesproken periode, inclusief verzekering van alles wat u wenst te huren. Bezoekers krijgen meteen een goed beeld van de mogelijkheden van uw woning of appartement. Pand verkocht? Dan zorgt de vastgoedstylist ook meteen voor het ophalen van de gekozen stukken. Kortom, IntraStijl zorgt van A tot Z voor een efficiënte strategie.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Benieuwd naar wat een professionele vastgoedstylist kan betekenen voor het pand dat u wil verkopen? Versterk uw positie op de vastgoedmarkt en plan meteen een afspraak in. Dit kan zowel online als via telefoon gebeuren in slechts enkele minuten. Neem alvast een kijkje op de website van IntraStijl om hun aanpak beter te leren kennen. Welk type samenwerking u ook verkiest, wedden dat uw leegstaande woning meer bezoekers lokt?     

https://www.intrastijl.be/