Agritime
Image default
Dienstverlening

Hier kunt u terecht voor een advocaat ondernemingsrecht of een specialist in bouwverzekeringen

Juridische bijstand is in vele gevallen heel verstandig. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een vennootschap of het afsluiten van een bouwverzekering. In het eerste geval doet u zeker een goede zaak als u een advocaat ondernemingsrecht inschakelt. Deze voorziet u van de wettelijke plichten en rechten die u heeft bij het starten van een onderneming. Daarnaast staan ze ook klaar om u te informeren over de complexiteit van het bouwen van intellectuele eigendommen. Deze dienen op een vakkundige manier beschermd te worden en hierbij verleent een advocaat ondernemingsrecht passend advies. Bij Calluwaerts Uytterhoeven rekent u hiervoor op een ervaren en deskundige specialist.

Een professionele samenwerking

Naast een advocaat ondernemingsrecht is het evenwel mogelijk om juridische hulp te krijgen bij andere zaken. Neem bijvoorbeeld bouwverzekeringen. Sinds 2018 is de wetgeving hierrond grondig veranderd en deze aanpassingen zorgen ervoor dat een juridisch specialist aannemen absoluut geen overbodige luxe is. Bij Calluwaerts Uytterhoeven beschikken ze over een expert in het bouwrecht met ervaring in het rechtsgebied. Deze bespreekt met u alle relevante zaken zoals aansprakelijkheid, maar kijkt ook naar de gepaste oplossing in uw situatie. Dit kan via verschillende wegen, zoals de rechtbank, arbitrage of door een bindende derden beslissing. In al deze gevallen zal de advocaat van Calluwaerts Uytterhoeven optreden als adviseur en u attent maken op de verschillende mogelijkheden die het beste uitkomen in uw geval.

Contacteer deze specialisten

Dit advocatenbureau beschikt over vele advocaten met expertises in uiteenlopende rechtsgebieden. Daarom kunt u altijd bij hen terecht voor juridisch advies; of dat nu voor een advocaat ondernemingsrecht is of een juridisch expert in bouwverzekeringen. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met deze professionele ondernemingen en geniet van de ondersteuning en bijstand precies op maat van uw wensen en verzoeken. Calluwaerts Uytterhoeven staat altijd paraat voor u en uw gehele onderneming.