Agritime
Image default
Eten en drinken

Geniet van heerlijk streetfood bij dit bedrijf in Gent

Ben jij op zoek naar in specialist in lekker eten die jou en jouw vrienden, gezin of collega’s van de lekkerste gerechten voorziet? Schakel dan The Streetfood Company in en bezorg hen een onvergetelijke culinaire ervaring. Dit bedrijf uit Gent is al jarenlang gespecialiseerd in lekker en eerlijk streetfood. Je wordt hier door twee broers ontvangen die hun passie voor lekker eten al op jonge leeftijd gevonden hebben. Of je nu in Gent, Brugge, Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen woont, zij komen bij je langs en nemen alleen de beste gerechten met hen mee op een van hun vele foodbikes.

Geniet van al jouw favoriete gerechten

Je geniet met de hulp van deze specialist in streetfood uit Gent van de meest uiteenlopende gerechten en drankjes. Daarnaast maken zij de middag of avond compleet met hun verhuur van feestmateriaal. Zo komt jouw gezelschap niets te kort en kunnen zij onbezorgd genieten van een verrassende maaltijd. Laat The Streetfood Company jou bijvoorbeeld voorzien van voldoende eettafels en stoelen, krukken, vaten, een bar en nog veel meer. Laat deze specialisten bijvoorbeeld de catering voorzien op jouw huwelijksfeest of schakel hen in om jouw bedrijfsfeest tot een gegarandeerd succes te maken. Ben je benieuwd naar de gerechten die je bij dit bedrijf voor streetfood in Gent kunt bestellen? Je hebt de keuze uit onder andere de volgende maaltijden:

  • Amerikaanse hamburgers en hot dogs
  • Poké bowls
  • Mexicaanse taco’s
  • Fish and chips
  • Italiaanse pasta’s

Dankzij dit ruime aanbod aan duurzame gerechten zit er altijd jouw lievelingsmaaltijd tussen. Daarnaast bieden deze specialisten diverse vegetarische opties.

Neem vandaag nog contact op met deze specialist in streetfood

Wil jij The Streetfood Company jou in Gent laten voorzien van het beste en lekkerste streetfood? Neem dan vandaag nog contact met hen op en laat hen jouw volledige feest of evenement verzorgen, van voorgerecht tot toetje. Je bereikt hen door hen een e-mail te sturen, hen te bellen of het contactformulier op hun website in te vullen. Deze professionals denken graag met je mee over het beste streetfood voor jouw evenement.