Agritime
Image default
Eten en drinken

Schakel deze ijskar in voor je feest in Brasschaat

Ben je tijdens het warme weer ook vaak op zoek naar verkoeling? Dan is natuurlijk niets leuker dan een ijsje eten. In Brasschaat kan je het ijs gewoon tot bij jou laten komen. Daar heb je namelijk het bedrijf Colors. Zij maken heerlijk ijs van verse hoevemelk en brengen dit rond met hun ijskar ’T IJsbeertje. Deze ijskar brengt op je zomerse feest met veel plezier heerlijk ijs rond. Ze hebben tal van smaken waar iedereen wel een favoriet zal tussen vinden.

De lekkerste verfrissing in de zomer

Als je even een kijkje neemt op colorsroomijs.eu zal je zien dat dit bedrijf een hoop lekkernijen heeft om je mee te verfrissen in de zomer, maar ook om je te verwarmen in de winter. De ijskar komt langs op je feest of in je straat en biedt de lekkernijen die jij verkiest aan. In de zomer heb je misschien het meeste zin in lekker ijs van deze firma in Brasschaat, maar in de winter dan weer in lekkere pannenkoeken en wafels. Het is allemaal mogelijk bij dit leuke bedrijf! Het is zeker de moeite om alle smaken eens uit te proberen. Ze variëren namelijk enorm. Zo hebben ze enkele klassiekers zoals vanille, chocolade en mokka, maar bieden ze ook enkele tropische smaken zoals, cassis, appel, kiwi, enzovoort. Wil je op je feest meer bieden dan ijs, vraag dan aan onze ijskar of hij ook een aantal andere lekkernijen meeneemt. Als je dat wil brengen ze ook suikerspinnen, slush, popcorn of warme snackjes mee.

Laat deze ijskar langskomen om te smullen

Vind je het een leuk idee om deze ijskar te laten langskomen op je feest in de zomer om de gasten te voorzien van koelend ijs? Neem dan telefonisch contact op met deze firma en maak een afspraak om verdere praktische informatie te bespreken. Daar kan je meteen bespreken of je ook andere lekkernijen naast ijs wilt aanbieden in Brasschaat of omstreken.

https://colorsroomijs.eu/