Agritime
Image default
Dienstverlening

Geef je woonkamer een boost met een gietvloerrenovatie in Gent

Als je rondkijkt in je woonkamer en je wordt daar een beetje treurig van, dan is het wellicht tijd voor een grondige make-over. Met een gietvloerrenovatie bij Gietvloeren Tom in Gent zet je alvast een belangrijke stap in de goede richting. Een nieuwe vloer geeft de kamer gelijk een heel andere uitstraling. De aannemer voor gietvloeren in Gent kan de vloer voor je plaatsen op een nauwkeurige wijze. Dit neemt hooguit een dag in beslag. Houd wel rekening met de vereiste droogtijd, wanneer je de ruimte niet kunt betreden. Het is een ideaal excuus om een lekker nachtje weg in een goed hotel te boeken.

Tientallen opties voor een mooie vloer

Als je kiest voor een professionele aannemer voor gietvloeren in Gent, dan weet je zeker dat het wel goed gaat komen met je nieuwe vloer. Je kunt een keuze maken uit verschillende soorten gietvloeren. Een epoxyvloer bijvoorbeeld of een vloer van polyurethaan zijn beide een goede keus. Verder kiezen steeds meer mensen voor een vloer met een ingebouwde verwarming vanwege het hoge comfort. Als je het lastig vindt om een keuze te maken voor jouw gietvloerrenovatie in Gent, dan kun je Gietvloeren Tom om deskundig advies vragen. Is jouw vloer dringend aan een opknapbeurt toe? Dan is een gietvloerrenovatie van deze firma uit Gent zeker het overwegen waard. Je kiest voor een vloer die lang meegaat en die maar heel weinig onderhoud nodig heeft. Je reinigt de vloer met de stofzuiger of met een sopje van een mild schoonmaakmiddel.

Zorg voor optimaal wooncomfort met een nieuwe gietvloer

De aannemer voor gietvloeren in Gent geeft je altijd advies over hoe je je vloer het beste kunt onderhouden. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw nieuwe gietvloer. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.gietvloerentom.be. Heb je vragen over het plaatsen van een gietvloer? Stel dan je vragen door contact op te nemen. Je vindt de contactgegevens op de website.