Agritime
Image default
Verbouwen

Gebruik een bouwdroger na wateroverlast of bij nieuwbouw

Heeft u in uw woning of bedrijf wateroverlast gehad? Of bent u bezig met een nieuwbouwproject waar veel vocht vrijkomt tijdens de werkzaamheden? Dan is een bouwdroger wellicht de oplossing voor al uw zorgen! Bij BSTEEN, een gespecialiseerd bedrijf waar zowel particulieren als zakelijke klanten welkom zijn voor hoogwaardige producten tegen scherpe huurprijzen, is het gamma met apparaten voor het drogen van ruimtes eindeloos. Naast de bouwdroger vindt u hier ook verwarmingsunits, ventilatoren en nog veel meer.

Droog pleisterwerk of chape snel en maak weer gebruik van uw pand

Na wateroverlast of bij een nieuwbouwproject wilt u niets liever dan de ruimte(s) op korte tijd drogen. Afhankelijk van de luchtcirculatie en de temperatuur van de ruime kan dit soms wel twee tot drie weken in beslag nemen voor pleisterwerk, terwijl voor chape acht weken droogtijd geen uitzondering is. De specialisten van BSTEEN begrijpen dat u hier niet altijd de tijd voor heeft! Door een sterke bouwdroger in te zetten, is het mogelijk om de droogtijd tot wel 30% te versnellen. Zet tevens een ventilator in om de luchtcirculatie in de ruimte te bevorderen. Is het bovendien een koude ruimte waar de temperatuur maar weinig stijgt? Gebruik dan ook een verwarmingsunit uit het assortiment.

Vertrouw op een specialist met hoogwaardige service

Bij BSTEEN is het mogelijk om een bouwdroger te huren tegen een goede prijs. Vaak heeft u de machine maar voor één project nodig, waardoor het een meer voordelige keuze is om een partij te vinden die een bouwdroger verhuurt. De apparaten worden doorgaans binnen kantooruren geleverd, maar voor spoedprojecten is het altijd mogelijk om contact op te nemen en de opties te bespreken. Hierin vindt u de flexibiliteit die u op dat moment hard nodig heeft. Laat bovendien de specialisten van BSTEEN ook een risicoanalyse uitvoeren als u een nieuwbouwproject aan het uitvoeren bent. Hiermee heeft u meteen overzicht over de mogelijke risico’s én krijgt u advies om herhalingen te voorkomen.

https://bsteen.be/