Agritime
Image default
Dienstverlening

Ga een machinebreukverzekering aan voor uw kmo

Een machinebreukverzekering beschermt u als ondernemer wanneer uw machines er onverwacht de brui aan geven. Het is dan ook een verzekering die u veel baat zal brengen, net als een brandverzekering voor bedrijven. Bij verzekeringsmakelaar Winsurances in Waregem kan u een waterdichte verzekering aangaan om uw eigendom te beschermen.

Machinebreuk- en brandverzekering voor bedrijven

Als specialist in machinebreukverzekering kunnen de makelaars u helpen om een verzekering aan te gaan die perfect bij uw noden past. Maar wat houdt die verzekering eigenlijk in? Een machinebreukverzekering verzekert u als uw machines onverwacht schade oplopen. Dit kan zowel schade zijn door onervaren handelen met de machine, montagefouten of wanneer de machine valt. U kan ook uitbreidingen toevoegen aan uw verzekering om zo ook gedekt te zijn voor extra kosten voor bijvoorbeeld versneld vervoer van onderdelen. De brandverzekering voor bedrijven dekt naast schade door brand ook schade door natuurrampen, diefstal, verkeersongevallen tijdens transport en waterschade. Met deze verzekeringen bent u dus verzekerd voor erg veel gebeurtenissen die u liever niet ziet gebeuren. De specialisten van Winsurances in Waregem helpen u graag met het beschermen van uw onderneming. U kan bij deze verzekeringsmakelaar nog veel andere verplichte en facultatieve verzekeringen afsluiten, in de werksfeer en als particulier. Elk dossier krijgt een specifieke schadebeheerder toegewezen. Deze persoon is de enige die uw dossier behandelt waardoor u zeker kan zijn van een persoonlijke aanpak.

Wees voorbereid op het ergste

In geval van rampspoed bent u beter te veel verzekerd dan net te weinig. Met een machinebreukverzekering verzekert u het machinale hart van uw onderneming en met een brandverzekering voor bedrijven al de rest. Ga op onderzoek op de site van Winsurances om te ontdekken welke verzekeringen zij aanbieden en voor uw bedrijf van toepassing zijn. Maak een afspraak en verzeker u snel, zo kan u uw zorgen over uw eigendom te temperen.