Agritime
Image default
Auto's en Motoren

Een Zappi-laadpunt voor bij de renting van je nieuwe wagen

Als je graag meehelpt om de wereld groener te maken, kies je het best voor een elektrische wagen bij Move2Green. Deze onderneming uit Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst, staat klaar met een snelle renting van een nieuwe of tweedehands wagen. Zij bieden deze dienst aan voor iedereen. Wil jij bijvoorbeeld graag een elektrische bedrijfswagen huren? Of ga je graag eens met het gezin op stap en wil je hiervoor een ecologische auto gebruiken? Dankzij deze specialisten in de renting van een kwaliteitsvolle wagen is het allemaal mogelijk!

Hoe werkt een Zappi-laadpunt juist?

Eenmaal je hebt gekozen tussen het uitgebreide aanbod aan wagens van Move2Green, is het tijd om een laadpunt aan te kopen. Je hebt hierbij de keuze tussen verschillende topmerken, zoals Alfen en Zappi. Die laatste staat bekend om een speciale technologie, waardoor je maximaal gebruik maakt van je eigen elektriciteit. Zo hoef je minder uit het stroomnetwerk te halen. Zo rijd je niet alleen groener, maar ook goedkoper. Dit handige toestel bevat drie programma’s om uit te kiezen. Een eerste optie is om de bedrijfswagen die je bij deze specialisten kan huren, op te laden zonder het gebruik van het net. Dit noemt men ECO+ mode. Is de productie van elektriciteit te laag? Dan zet het systeem zichzelf stil. Kies je voor de slimme modus van de laadpaal? Dan laadt het zo lang mogelijk op met eigen elektriciteit, maar vult het aan met het stroomnet wanneer de productie te laag ligt. De laatste stand die je kan kiezen, is het snel laden, waarbij op vol vermogen wordt opgeladen.

Ontdek welke diensten ze nog aanbieden

Heb jij interesse in de renting van een wagen? Of wens je eerst nog wat meer informatie te krijgen vooraleer je een bedrijfswagen gaat huren? De vriendelijke medewerkers van Move2Green staan je met veel plezier te woord. Ze adviseren je over de auto’s die ze ter beschikking hebben, maar leggen ook alles uit over hun laadpunten. Ga snel eens bij hen langs!

https://move2green.be/bedrijfswagen-huren/