Agritime
Image default
Auto's en Motoren

Auto huren voor een lange periode in Antwerpen of omstreken

Wilt u voor een lange periode weggaan en heeft u hiervoor een ruime auto nodig om te huren in Antwerpen? Dan zit u zeker op de juiste plaats bij Autoverhuur Meerschaert. Zij hebben namelijk meerdere filialen in Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen waar u terecht kan om een auto te huren voor een lange periode.

Kies tussen honderden auto’s

Bij deze specialisten kan u terecht voor meer dan 200 personenwagens, minibussen, bestelwagens en verhuiswagens. Door een van deze wagens te huren, hoeft u geen leasecontract te tekenen. Een auto huren voor lange periode bij Autoverhuur Meerschaert in regio Antwerpen is nu eenmaal veel voordeliger dan de meeste leasecontracten. Daarnaast is het ook nog eens heel wat felixibeler. Als u dat zoekt in een autoverhuur, bent u dus zeker juist aanbeland bij deze experten. U geniet al van deze dienst vanaf 30 dagen en u mag zelf kiezen uit het volledige wagenpark. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij deze specialisten om een auto te huren voor een lange periode in Antwerpen of omstreken. Heeft u wat meer plaats nodig? Dan kiest u het best voor een minibus. Hier passen gemakkelijk zes tot acht personen in en u houdt nog steeds ruimte over voor de bagage. Deze zijn dan ook ideaal als u van plan bent om voor lange tijd op reis te gaan. Zolang u in Europa blijft, rekent u op 24/7 bijstand van Autoverhuur Meerschaert. Dit zit inbegrepen in de prijs die u betaalt wanneer u een auto of minibus huurt bij deze onderneming. Zo staat u niet plots voor onverwachte kosten op het einde van de rit.

Ontdek de verschillende huurwagens

Heeft u specifieke wensen voor de wagen die u wilt huren om op vakantie te gaan? Dan neemt u het best contact op met de ervaren medewerkers van deze onderneming. Zij zijn gespecialiseerd in de verhuur van wagens en weten exact welk model het beste past bij uw wensen en noden. Zo bent u snel onderweg zonder problemen of kopzorgen.

https://www.verhuurmeerschaert.be/nl