Agritime
Image default
Dienstverlening

Een puntenwolk laserscanner of een 3D-laserscanner voor uw meetwerken

Bent u al gekend met puntmapping of is dit gegeven volledig nieuw voor u? Een accurate puntenwolk kan u bekomen met een puntenwolk laserscanner die u vindt bij MOSEG Technologies. Dit bedrijf is gelegen in Balegem en is gespecialiseerd in de verkoop van diverse meettoestellen, waaronder bijvoorbeeld ook de 3D-laserscanner. De technologie van een puntenwolk laserscanner en een 3D-laserscanner is ontwikkeld op het in kaart kunnen brengen van een omgeving, ongeacht of het een grot, een gebouw van tien verdiepingen of een constructiesite betreft.

De werking van een puntenwolk laserscanner

In principe is een puntenwolk die u verzameld heeft met een puntenwolk laserscanner een enorme verzameling van allemaal individuele punten, die uitgezet zijn in een 3D-ruimte. Elk virtueel punt stelt een echt punt voor van het gebouw dat u scant. Deze worden vervolgens door de scanner automatisch gecombineerd en de X-, Y- en Z-coördinatiepositie wordt berekend. In combinatie met de RGB-kleurwaarden ontvangt u hiermee een nauwkeurig en gedetailleerd beeld van uw object in een digitaal 3D-model. Vanzelfsprekend wordt de weergave gedetailleerder hoe dichter de punten bij elkaar staan, gezien daardoor kleinere kenmerken en textuurdetails duidelijker en preciezer gedefinieerd kunnen worden. Wanneer u beslist om een puntenwolk laserscanner aan te kopen bij MOSEG Technologies, kiest u voor volwaardig en professionele apparatuur. De scanner is bovendien enorm gebruiksvriendelijk, waardoor iedere niet technologisch aangelegde persoon hier toch mee overweg kan. Hierdoor zijn ook nieuwkomers in staat om onafhankelijk van een getrainde deskundige de nodige metingen uit te voeren. Het verkrijgen van puntenwolken is sneller, eenvoudiger en toegankelijker dan het ooit is geweest. En de geschikte apparatuur hiervoor vindt u bij dit technologiebedrijf.

Vereenvoudig uw metingen met professionele apparatuur

Ga naar MOSEG Technologies in Balegem wanneer u een puntenwolk laserscanner of andere meetapparatuur, zoals een 3D-laserscanner, wilt aankopen. Laat u bijstaan met deskundig advies en ontvang de nodige informatie om goed op te kunnen starten met uw nieuwe aanwinst. Vergemakkelijk uw opmetingen en werk onafhankelijk van professionele opmeters.