Agritime
Image default
Zorg

Een opleiding voor thuisverpleging die de moeite waard is

Bij Care Support kan je als thuisverpleging in hoofd- of bijberoep interessante opleidingen en bijscholingen volgen. Dit bedrijf organiseert niet enkel opleidingen in Houthalen, waar het gevestigd is, maar over heel Vlaanderen. De onderneming werd opgestart door een psychiatrisch verpleegkundige waardoor je zeker bent dat de opleidingen nuttig zijn en je tijd niet verloren zal zijn want hij weet hoe kostbaar jouw tijd is.

Thuisverpleging betekent eeuwig bijleren

Wanneer je aan de slag gaat als thuisverpleging, weet je al dat je altijd gaat blijven bijleren. Dankzij de opleiding voor thuisverpleging die je kan volgen via deze onderneming doe je exact dat. Of het nu gaat om nieuwe nomenclaturen of een nieuwe aanpak voor een bepaalde ziekte, via Care Support kan je er alles over leren. Ze bieden de opleidingen en bijscholingen verspreid over Vlaanderen aan en organiseren ook vaak webinars. Zo vind je altijd een plek waar je een opleiding voor thuisverpleging kan volgen. De opleidingen worden overigens gegeven door ervaren (thuis)verplegers. Op die manier kan je meteen je vragen stellen en beantwoord krijgen, zeker een pluspunt van deze aanbieder. Naast een waardevolle opleiding kan je bij hen ook een vangnet voor thuisverpleging vinden. Ze staan klaar voor je om je te verlossen van je papierwerk, helpen je bij het vinden van een vervanger of ondersteuning. Je vindt er ook alle materialen die je kan nodig hebben voor je job. De naam van het bedrijf is dus niet misplaatst: ze ondersteunen de verpleging op alle manieren mogelijk.

Schrijf je vandaag nog in voor een opleiding

Via de website van Care Support vind je een overzicht van alle opleidingen en bijscholingen die ze geven. Je klikt op de opleiding voor thuisverpleging die jou interesseert om alle details te bekijken. Zo vind je hier de prijs en locatie van de opleiding maar ook of er een lunch of nagesprek is inbegrepen in de prijs. Zeker het bekijken waard dus!

https://www.care-support.be/