Agritime
Image default
Zorg

Dit zijn de voordelen van een projectverpleegkundige in je zorginstelling

Heb je een vacature openstaan waarvoor je een verpleegkundige zoekt die voor een kortere periode beschikbaar is? Bij Pulse HCS vind je een ervaren projectverpleegkundige die gedurende enkele weken of maanden aan de slag gaat in je zorginstelling. Er zijn allerlei voordelen verbonden aan iemand inhuren op projectbasis.

Een werkkracht op maat

Een groot voordeel van een projectverpleegkundige is dat je iemand vindt die perfect past bij het project. De medewerker wordt namelijk specifiek gekozen op basis van het project en je hoeft dus geen vaste medewerker in deze positie te plaatsen. Zo heb je een verpleegkundige met de juiste specialisatie en ervaring voor het werk. Er wordt geluisterd naar je behoeften en wensen, waardoor de juiste verpleegkundige gevonden kan worden.

Betere resultaten behalen

Een medewerker op maat levert betere resultaten op. De medewerker is niet alleen gespecialiseerd, maar heeft ook alle tijd en aandacht voor het project. Dit is lastiger wanneer je een vaste verpleegkundige op het project zet die ook nog andere verplichtingen heeft. Daarnaast helpt de frisse blik een zorginstelling vaak verder. De projectverpleegkundige heeft ervaring in allerlei instellingen en kan dus goede ideeën aandragen op basis van ervaring.

Flexibel inzetbaar

Als zorginstelling profiteer je van flexibiliteit door iemand op projectbasis in te huren. Voor ieder project vind je precies de medewerker die je nodig hebt. Je hoeft dus niet één iemand te kiezen die van alle markten thuis is, maar overal net niet voldoende kennis over heeft. De verpleegkundige op projectbasis is altijd perfect voor de klus, wat voor tevredenheid bij beide partijen leidt.

Tijd- en kostenbesparend

Een projectverpleegkundige vinden bij Pulse HCS, met een hoofdkantoor in Edegem, bespaart een hoop tijd en energie. Het wervingsproces wordt je uit handen genomen, waardoor je direct kennismaakt met een verpleegkundige die past bij het profiel. Je bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten. De medewerker brengt ervaring mee en je zit niet vast aan een lang contract.

https://www.pulsehcs.be/