Agritime
Image default
Dienstverlening

Een opleiding archiefbeheer voor uw personeel

Het archief van een bedrijf of organisatie is een heuse taak die niet iedereen zomaar op zich kan nemen. Daarom is het misschien handig dat u of mensen in uw bedrijf een opleiding archiefbeheer volgen. Het bedrijf Dépot d’Histoires in Eisden, nabij Maasmechelen organiseert dit type opleiding. Zij hebben ruime ervaring in het ordenen en bewaren van archieven. Dit bedrijf helpt u met een snelle service en correct advies. Tijdens deze opleiding krijgt u ook alle waarden van dit bedrijf mee.

Wat u moet weten over deze opleiding

De opleiding in archiefbeheer is zeer grondig en u leert antwoorden op tal van vragen. U komt onder andere te weten hoe lang u bepaalde archiefstukken mag bewaren en hoe u dit correct doet. Tijdens deze opleiding komen al uw archiefmedewerkers te weten archiveren volgens de juiste normen in Vlaanderen. Verder leren ze omgaan met de inventaris, zodat ze op het einde van deze opleiding al het gevraagde werk kunnen verrichten in uw archief. Naast een opleiding archiefbeheer kunt u bij Dépot d’Histoires nog voor andere diensten terecht. Deze firma duikt ook zelf in de archieven voor kunsthistorisch of historisch onderzoek. Hiermee kan deze firma dan, als u dat wilt, een bepaald evenement, tentoonstelling of een ander product mee op poten helpen zetten. Zowel grote bedrijven, organisaties als families kunnen deze firma bereiken om hun geschiedenis te achterhalen en daar iets mee te doen.

Schrijf u in voor deze opleiding

Wilt u graag deze opleiding organiseren voor uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met deze firma door hun contactformulier in te vullen. Zij bezorgen u alle mogelijkheden rond de opleiding van archiefbeheer. Ze houden zoveel mogelijk rekening met al uw wensen en passen de opleiding hierop aan. Ook met vragen of opmerkingen kunt u via het contactformulier terecht bij deze onderneming. Aarzel dus niet en contacteer dit bedrijf.