Agritime
Image default
Woning en Tuin

Een houtkachel kopen of toch een elektrische haard?

Een houtkachel kopen zorgt ervoor dat u eenvoudig uw huis kunt verwarmen en dit zorgt bovendien voor heel wat gezelligheid. Maar ook met een elektrische haard kunt u uw huis verwarmen en, afgezien van de geur van een houtkachel, heeft deze haard hetzelfde gezellige effect. Bij Ecovlam in Wortegem-Petegem vindt u een ruim aanbod van verschillende kachels en haarden.

De voordelen van een elektrische haard

Veel mensen denken bij het kopen van een haard meteen aan een houtkachel. Maar ook aan een elektrische haard zijn heel wat voordelen. Dankzij de nieuwe technieken krijgt u met zo’n haard tegenwoordig een realistisch vuur. U kunt een sfeervol vlammenspel creëren dat net echt lijkt, enkel de geur van een houtkachel ontbreekt. Ook is een elektrische haard zeer veilig in vergelijking met een houtkachel of gashaard. Er is namelijk geen echt vuur, dus in veel gevallen ook geen warmte, tenzij u hier specifiek voor kiest. Stel dat u nieuwsgierige kindjes in huis hebt, kunnen zij zich dus al niet verbranden. Een elektrische haard is ook de meest milieuvriendelijke haard die u in huis kunt halen, want hij stoot geen enkele schadelijke stof uit. U hoeft ook geen rookkanaal te voorzien, enkel een aansluiting voor de stekker. Er is bovendien weinig onderhoud aan een elektrische haard, aangezien u deze of een schoorsteen niet hoeft schoon te maken.

Reken op deze experten

Wilt u een elektrische haard of een houtkachel kopen? Dat kan bij Ecovlam. In deze winkel vindt u een heel ruim aanbod aan kachels en verschillende manieren om uw woning te verwarmen. Vertrouw op de expertise van deze vakmensen en vind samen met hen de beste kachel voor u en uw huis. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan of neem contact met hen op via www.ecovlam.be op als u nog vragen hebt of meer informatie wilt.

https://ecovlam.be/