Agritime
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een business event organiseren hoeft niet moeilijk te zijn

Gaat u binnenkort een business event organiseren en weet u niet zo goed waar te beginnen? Geen paniek! Er zijn namelijk genoeg bedrijven die u hierbij van A tot Z kunnen ondersteunen. U kunt er zelfs voor kiezen de hele organisatie aan een gespecialiseerd bedrijf over te laten. Een bedrijf als JADA events organiseert evenementen van klein tot groot. Voor zowel een bedrijfsevenement met 10 gasten als een evenement met 10.000 gasten; niets is voor deze organisatie te gek.

Van concept tot follow-up

JADA events is een bureau dat u gedurende de hele organisatie bijstaat. Het begint allemaal bij het concept: hoe wilt u dat het evenement eruit komt te zien? Hoeveel gasten verwacht u? Wat wilt u uw gasten bieden? Het team van JADA events staat bekend om hun creatieve concepten, waarmee ze elk evenement uniek weten te maken. Maar na het maken van een concept en het organiseren van het business event zelf houdt het nog niet op. Er wordt namelijk ook nog over een gepaste follow-up nagedacht. Dit kan een aftermovie zijn, een enquête of een bedankje: alles is mogelijk.

De unieke werkwijze van dit bureau

Bij JADA events merkt u al snel dat u als klant centraal staat. Tijdens het eerste gesprek wordt er aandachtig naar uw wensen, eisen en ideeën geluisterd, zodat het organiseren van het event en het business event zelf volledig naar verwachting verlopen. Nadat uw wensen duidelijk zijn, wordt er een creatief concept gemaakt. Na goedkeuring gaan ze over op actie. Tijdens alle stappen wordt u voldoende op de hoogte gebracht, zodat u weet hoe de zaken ervoor staan. Bovendien krijgt u van hen altijd het laatste woord, omdat ze graag willen dat elke klant tevreden is over zijn/haar evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit evenementenbureau? Bekijk dan hun website eens. Voor meer informatie kunt u ook het online contactformulier invullen of telefonisch contact met ze opnemen.

https://jada-events.be/