Agritime
Image default
Dienstverlening

Een advocaat gespecialiseerd in strafrecht in Antwerpen

Bent u op zoek naar een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in strafrecht? Bekijk dan zeker de diensten van Anteius Advocaten. Dit advocatenkantoor bestaat uit twee advocaten waarvan er een, Ronald Wijnen, zich toespitst op strafrecht. Dankzij zijn jarenlange ervaring bent u er zeker van dat u wordt bijgestaan door de expert in strafrecht van Antwerpen.

Bij dit advocatenkantoor kan u overal in contact komen met uw advocaat

De andere advocaat van dit kantoor is Christiaan Bossers, de oprichter van Proteus. Dit is een internationaal netwerk van advocatenkantoren. Dit advocatenkantoor is dan ook natuurlijk lid van dit samenwerkingsverband. Dit wil zeggen dat u ook in het buitenland beroep kan doen op een advocaat die u bijstaat in het strafrecht, ook ver buiten Antwerpen. In de Europese Unie wordt zo een unieke en volledige service verzekerd. En ook op andere continenten heeft dit kantoor connecties. Ze nemen dus ook internationale klanten aan. Met een advocaat van dit kantoor in Antwerpen bent u zeker dat u in de rechtbank wordt bijgestaan door een expert in het strafrecht. Zij willen een relatie op lange termijn opbouwen met hun klanten. Zo helpen ze u met duidelijke oplossingen op juridisch vlak. De noden van de cliënt komen altijd op de eerste plek bij dit kantoor. Zij specialiseren zich in verschillende dingen, zoals algemeen strafrecht, oplichting, diefstal, echtscheidingen en eigendomsrecht. Kortom, u kan bij dit kantoor terecht wanneer u op zoek bent naar een advocaat die het onderste uit de kan haalt voor u als cliënt.

Laat uzelf beschermen

De advocaten van Anteius Advocaten doen er alles aan om te zorgen dat uw zaak grondig wordt voorbereid en pleiten in uw voordeel. Deze advocaten uit Antwerpen zorgen voor een kwaliteitsvolle juridische dienstverlening. Op hun website kan u alvast een kijkje nemen naar hun schappelijke tarieven en alle contactgegevens raadplegen.

https://anteius.be/