Agritime
Image default
Dienstverlening

Dotwork laten zetten in deze tattooshop in Antwerpen

Droom jij ervan om een uitzonderlijk mooie dotwork-tattoo te laten zetten in een gekwalificeerde tattooshop die gelegen is in Antwerpen of Hasselt? Dan kan je jouw vertrouwen leggen in de tattooartiesten van Cirusso Art. Zij zijn gevestigd in meerdere prachtige steden doorheen Vlaanderen, waaronder Hasselt, zodat jij bij de locatie terecht kunt die het best past voor jou om jouw tattoo te laten zetten. Dotwork is een originele techniek binnen de tattoowereld waarbij je kunt gaan voor een creatief design en is een stijl die bijvoorbeeld goed tot zijn recht komt in mandalatattoos.

Dotwork als fenomenale stijl in jouw tattoo

Cirosso Art werkt enkel samen met de beste specialisten in het zetten van een tattoo in hun tattooshop in Hasselt, Antwerpen, Kortrijk of elders. Ben jij al overtuigd dat je de stijl van dotwork wilt in jouw tattoo of ben je nog aan het uitzoeken welk genre je precies wilt? Deze experts staan je bij in je keuze en werken met plezier een sterk design voor je uit. Dotwork geeft tattoos een speciale textuur en door het gebruik van deze techniek komen de graduaties sterk tot hun recht. Deze techniek is bovendien goed te combineren met diverse tattoostijlen en zorgt voor een kunstpareltje op jouw lichaam. Het zetten ervan is ook minder pijnlijk en er ontstaan minder korstjes en jeuk bij de nazorg. Wel kost het plaatsen van een tattoo in deze stijl meer tijd, doordat het zo secuur werk is en dus reken je best voldoende tijd in wanneer je deze gaat laten zetten in deze tattooshop. Elk bolletje wordt afzonderlijk gezet, wat de nodige ervaring en stabiele hand vereist. Reken daarom op de tattooartiesten van dit bedrijf voor de perfecte en gedetailleerde plaatsing dat resulteert in een subliem eindwerk.

Leg je vertrouwen in handen van een artiest

Hou jij van de stijl van dotwork en gaat jouw voorkeur uit naar een tattoo in zwart-grijstinten en wil je deze graag laten zetten in een tattooshop in Antwerpen, Hasselt of een andere stad in Vlaanderen? Leer dan zeker Cirusso Art kennen en leg jouw vertrouwen in handen van deze fenomenale artiesten. Neem alvast eens een kijkje op cirusso.com.