Agritime
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit bedrijf helpt u met de plaatsing van een professioneel koeleiland

GT Technics  is een gecertifieerd bedrijf dat in staat is om een ruim aanbod aan koeltechnieken te leveren, plaatsen en herstellen. Ze focussen zich voornamelijk op het type koelinstallatie dat geschikt is voor bedrijven. Denk hierbij aan aircosystemen maar ook bijvoorbeeld een koeleiland voor in supermarkten. Hun assortiment is enorm breed en toegankelijk voor verscheidene sectoren. Daarnaast staan ze ook klaar voor particulieren en hun wensen op vlak van koeltechnieken. Naast hun industrieel aanbod kunt u hier ook terecht om een op maat gemaakte koelinstallatie voor bedrijven te bestellen. Indien u een gepersonaliseerd ontwerp wenst, komt er een technieker van GT Technics bij u langs. Tijdens dit bezoek bekijkt u samen de mogelijkheden van de ruimte en zullen ze u steeds op deskundige wijze adviseren.

Bestel uw koelcellen bij deze specialisten uit Hulshout

GT Technics is een jonge, dynamische eenmanszaak die ondersteund wordt door een enthousiast en gepassioneerd team. Ze focussen zich steeds op de kwaliteit van hun werk en deden reeds veel ervaring op dankzij een verscheidenheid aan projecten. Wilt u advies ontvangen over een mogelijke koelinstallatie voor bedrijven? Laat een technieker langskomen en krijg een doordacht en vakkundig antwoord op al uw vragen. Zoals iedereen weet is de term koeltechnieken zeer breed. Wat houdt hun aanbod dus specifiek in?

  • Aircosystemen
  • Warmtepompen
  • Tijdelijke koel- of vriesaanhangwagen
  • Koel- of vriesmeubels, zoals koeleiland

Dit is een maar een greep uit hun volledig aanbod. Ze werken steeds met topmerken uit hun sector zodat elk van hun klanten tevreden is met het eindresultaat.

Kies voor dit bedrijf voor al uw koeltechnieken

Indien u een concreet idee heeft welke koelinstallatie voor bedrijven u wilt, bent u steeds welkom om een offerte aan te vragen. Indien u nog niet helemaal zeker bent of dit de firma is dat bij uw visie past, kunt u een e-mail sturen of hen even opbellen. U vindt alle contactgegevens op de website. Bovendien beschikken ze over een galerij van realisaties waarin u wat inspiratie kunt opdoen over uw koeleiland of dergelijke koeltechnieken. Vertrouw GT Technics uit Hulshout met uw project!