Agritime
Image default
Zakelijke dienstverlening

De omgevingsvergunningsaanvraag: alles wat u moet weten

In Vlaanderen hangt het van lokale voorschriften en plannen af of u al dan niet een omgevingsvergunningsaanvraag moet indienen. Het volstaat namelijk voor sommige projecten om enkel een melding te geven. Om dit met zekerheid te weten, is het verstandig navraag te doen bij uw gemeente. U zal wel steeds een omgevingsvergunning nodig hebben wanneer u een nieuwe woning of gebouw wilt bouwen, bij het verkavelen van grond of voor de exploitatie van hinderlijke bedrijfsactiviteiten. Het proces van een omgevingsvergunning aanvragen is soms overweldigend en onduidelijk. Bij vergunningsaanvragen staat adviesbureau Wiels uit Zwevegem daarom graag voor u klaar om u te adviseren en samen met u te bekijken welke documenten essentieel zijn en toegevoegd moeten worden aan de omgevingsvergunningsaanvraag.

Een adviesbureau voor al uw vragen omtrent vergunningen

Dit adviesbureau heeft jarenlange ervaring en beschikt over een grondige kennis van het omgevingsvergunningsdecreet. Dit zowel op juridisch als technisch vlak, waardoor ze u op alle vlakken kunnen bijstaan bij uw omgevingsvergunningsaanvraag. Wiels is er zelfs voor u wanneer u juridische bijstand nodig heeft omdat u in beroep wilt gaan tegen een afgewezen aanvraag. Naast particulieren werken zij ook voor professionelen. Zoals bijvoorbeeld het coördineren tussen meerdere studiebureaus en architecten. Hun werkwijze start met het bepalen van de aanpak van zaken, de taakverdeling en de timing. Ze zullen samen met u evalueren welke noodzakelijke documenten toegevoegd moeten worden en deze vervolgens ook voorzien. Tekenwerk en plannen kunnen aangeleverd worden door dit bedrijf. Daarnaast beschikken zij over een heleboel andere diensten waarmee ze u kunnen bijstaan op het vlak van veiligheid, ruimtelijke ordening en milieu. Dit gebeurt natuurlijk steeds met de nodige ervaring en expertise.

Vraag alle info die u nodig heeft

Omdat het nodig is u steeds de juiste informatie te kunnen geven, beschikt Wiels uit Zwevegem een team dat veel ervaring heeft en steeds accurate kennis bezit. U kan bij dit adviesbureau steeds terecht om meer informatie te vragen over zaken zoals hoe u een omgevingsvergunningsaanvraag kan indienen of wat het omgevingsvergunningsdecreet inhoudt. Twijfel niet hun te contacteren en laat u helpen door vakkundige mensen.

https://www.wiels.be/nl