Agritime
Image default
Dienstverlening

De specialisten van deze fietsenwinkel in de buurt van Leuven

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde fietsenwinkel in Heverlee, vlakbij Leuven? Dan moet je bij Alec Bike Store zijn. Hier nemen ze echt de tijd om jou te leren kennen als fietser en waar je nu precies naar op zoek bent. Ze doen hun best om haarfijn te bepalen welke details het verschil zouden maken voor jou, en daar gaan ze ver in. Door bewust met een breed aanbod aan fietsen te werken, vinden ze gegarandeerd de perfecte match voor jou. Ook na je aankoop kan je met je stalen ros terecht bij Alec Bike Store voor snelle fietsreparaties en onderhoudsbeurten. Op deze fietsenwinkel in de buurt van Leuven kan je rekenen als levenslange partner om jouw fiets in topconditie te houden.

Wie zijn ze?

Zaakvoerder Alec kreeg de fietsmicrobe al vroeg te pakken en al op jonge leeftijd begon hij aan fietsen te sleutelen. Daarnaast heeft hij een grote liefde voor koets en mountainbike. De kneepjes van het vak werden hem aangeleerd door zijn voorganger Geert, van wie hij in 2020 het stuur van de winkel overnam. Merlijn, de ancien van het peloton, is dan weer de man die met zijn 20 jaar ervaring elke fiets kan herstellen. Als je hem terugvindt in de winkel vertelt hij je maar al te groot over de ideale e-bike,F bakfiets, fietskar of kinderstoel. Kristof steekt in no time nieuwe fietsen in elkaar dankzij zijn specialisatie in het fijnere montagewerk. Hij is van alle markten thuis, maar koersfietsen en mountainbikes hebben een speciale plek in zijn hart. David tot slot is de eerste die je tegenkomt als je deze fietsenwinkel nabij Leuven binnenwandelt. Hij gidst je probleemloos door het enorme assortiment aan fietsen en helpt je graag verder met al je vragen.

Bezoek de winkel

Leer je het team van Alec Bike Store graag in het echt kennen? Ben je benieuwd naar hun uitgebreide aanbod of ben je op zoek naar elektrische fietsen in Leuven? Je bent vijf dagen per week welkom in de fietsenwinkel, maar je kan natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op de website van Alec Bike Store.