Agritime
Image default
Woningen

De projectontwikkelaar in Gent voor jouw komende project

Zoek je een ervaren projectontwikkelaar in Gent? Rex Projects werkt voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Of je nu een huis voor jezelf wilt laten bouwen of een huizenblok voor de verhuur, een school of een kantoor. Het begeleiden van het bouwproces vraagt veel tijd maar ook vooral veel kennis. Daarom is het over het algemeen niet verstandig om dit zelf te gaan doen. Natuurlijk mag je je er als geldschieter mee bemoeien, maar het is een hele geruststelling om alle praktische zaken aan een deskundige over te laten.

Van plannen tot sleuteloverdracht

Een bouwproject begint altijd met plannen maken. Wat willen we gaan bouwen? Wat zijn onze wensen? Al in dit stadium kan de projectontwikkelaar in Gent aanschuiven om advies te geven. Die kent de markt en kent ook de locatie waar het bouwproject moet worden uitgevoerd. Met advies over te gebruiken materialen en vormgeving van het pand kunnen soms ook veel kosten worden bespaard. Meestal moet een bouwproject worden aanbesteed. De projectontwikkelaar kan vragen van geïnteresseerde partijen beantwoorden en de ingediende biedingen beoordelen. Het is lang niet altijd vanzelfsprekend om voor de laagste prijs te kiezen.

Maak je geen zorgen over de uitvoering van het project

Als je gebruik maakt van een projectontwikkelaar, bijvoorbeeld in regio Gent, hoef je je ook niet persoonlijk te bemoeien met het bouwproject. Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden van de voortgang. Maar de projectontwikkelaar in Gent heeft de dagelijkse supervisie. De hoofdaannemer zal zich dan ook tot hem richten als er problemen zijn, bijvoorbeeld met de levering van materialen of het kunnen aantrekken van onderaannemers. Mocht de bouw door onvoorziene omstandigheden vertraging oplopen, wordt met de opdrachtgever overlegd wat hiervan de consequenties zijn. Dit geldt ook voor forse overschrijdingen van het bouwbudget. Als de bouw gereed is zal de projectontwikkelaar de eindopname doen en eventuele gebreken melden aan de aannemer zodat deze kunnen worden hersteld voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt. Maak je dus geen zorgen en kies voor deze projectontwikkelaar!

https://www.rexprojects.be/