Agritime
Image default
Dienstverlening

De pijler van landbouw door de verkoop van graan

In de cruciale oogstperiode is een flexibele partner voor de verkoop van graan van onschatbare waarde. Renske’s BVBA biedt hierin een scala aan mogelijkheden, waardoor zij uitblinken in de verkoop van graan, zowel binnen Vlaanderen als in Nederland. Hun geavanceerde transportmethoden, met name het gebruik van grote vrachtwagens uitgerust met walking floor transport, maken het vervoeren van graan uiterst efficiënt. Deze techniek stelt hen in staat om op elke bereikbare locatie graan eenvoudig te laden en te lossen, zonder de noodzaak voor extra hoogte bij het kiepen. Deze onderneming positioneert zich hiermee als de ideale partner voor de verkoop van graan gedurende het oogstseizoen.

Graan: meer dan voedsel, een agrarische hoeksteen

Graan, de verzamelnaam voor eetbare zaden uit de grassenfamilie zoals tarwe, gerst, rogge, haver, rijst, gierst en maïs, vormt een essentieel onderdeel van zowel onze dagelijkse voeding als diervoeder. Elk graankorrel, bestaande uit een kiem, meelkern en zemel, is een bron van belangrijke voedingsstoffen: vezels, vitamines, mineralen en eiwitten. Deze voedingsrijke samenstelling maakt de verkoop van graan niet alleen cruciaal voor de voedselindustrie, maar ook voor de agrarische sector, waar het een onmisbaar ingrediënt is voor diervoeder. Hierdoor is de verkoop van graan een prioriteit voor elk bedrijf binnen de agrarische keten.

Stro: een duurzaam product in de agrarische keten

Naast de verkoop van duurzaam graan speelt ook de verkoop van stro een belangrijke rol in de agrarische sector. Stro, veelal een bijproduct van de verkoop van graan, is onmisbaar in toepassingen zoals bodembedekking in de veehouderij of als natuurlijk isolatiemateriaal. Renske’s BVBA, met haar expertise in de verkoop van stro, benadrukt het belang van duurzaamheid en veelzijdigheid in de landbouw. Voor bedrijven die zowel graan als stro nodig hebben, is dit bedrijf een betrouwbare bron, die zich inzet om te voldoen aan de hedendaagse zakelijke behoeften in deze sector. Hun streven is om het aankoopproces van zowel graan als stro voor hun klanten te vereenvoudigen en te optimaliseren.

https://www.renskes.be/graanhandel/verkoop-stro.php