Agritime
Image default
Woningen

De opkomst van keramisch parket in West-Vlaanderen

Wanneer u mee bent in de huidige trend van keramisch parket die sterk aan het opkomen is in West-Vlaanderen of wanneer u op zoek bent naar een specifiek merk van tegels, dan bent u bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk op de juiste plek. Ongeacht voor welke stijl u opteert of welke kleur het best past in uw interieur, bij deze tegelspecialist vindt u zonder twijfel de tegel die geschikt is voor uw project. Vloer-, wand-, en buitentegels zitten allemaal in hun assortiment.

Thuis in alle merken

Merken van over de hele wereld kan u vinden bij Van Glabeke in Kooigem-Kortrijk. Dit geeft de ruime keuze om te gaan voor een absoluut strak design met een moderne uitstraling, voor een sober maar stijlvol design of voor een romantische stijl. Iedere persoon heeft zijn eigen voorkeur en smaak en daar heeft dit tegelbedrijf op ingespeeld. Met de sfeerboxen in hun showroom kan u door een overzichtelijke winkel wandelen, waarbij u eenvoudig terugvindt wat het meest bij u past. Ontdek de diverse merken, die elk kwalitatief zeer sterk staan en een eigen uitgesproken stijl in tegels hebben. Enkele merken die in het gamma zitten zijn Alco, Arpa Ceramiche, Castello, Deco Luxe, Ergon, Forza-Gress, Ibero, Magica, Novoceram en nog vele anderen. Ook voor keramisch parket zijn er heel wat merken te vinden bij deze winkel in West-Vlaanderen. U kunt dus uit een ruim aanbod aan opties kiezen welke vloer u in uw huis wilt.

Ga voor hoogstaande kwaliteit

Vind merken van diverse soorten tegels, gaande van wandtegels tot tegels voor in uw tuin tot keramisch parket in West-Vlaanderen, bij deze speciaalzaak. Laat u overdonderen door de hoogstaande kwaliteit van de merken die ze aanbieden en vind het exemplaar dat precies is zoals in uw dromen. Ga langs in hun showroom, laat u tijdens uw zoektocht bijstaan door dit team  en krijg alle informatie die u nodig heeft. Bent u al aan het rondkijken, maar nog niet ver genoeg in uw project dat u de tegels al mee kan nemen? Dan kan u ze bij hun laten stockeren tot u zover bent.

http://www.vanglabeke.com