Agritime
Image default
Zakelijke dienstverlening

De gerechtelijke reorganisatie van uw bedrijf in goede handen

Kan u uw schuldeiser niet betalen omwille van de financiële problemen van uw bedrijf? Als deze problemen nog niet al te groot zijn, kan een gerechtelijke reorganisatie zeker helpen. Hierbij krijgt u de kans om een reorganisatieplan samen te stellen en uw schuldeisers tevreden te houden, mits zij akkoord gaan met uw plannen. Dit vraagt uiteraard heel wat tijd, en nog meer papierwerk. Daarom is het uitermate verstandig om bij aanvang van dit proces een advocaat ondernemingsrecht in de arm te nemen. Deze persoon zal u steeds bijstaan met raad en daad. Bent u woonachtig in of rond Antwerpen, dan kan u hiervoor altijd een beroep doen op een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven. 

De redding van uw bedrijf is nabij

Voordat u uw reorganisatieplan opstelt, is het belangrijk om te weten dat de gerechtelijke reorganisatie die u voorstelt niet alleen voor u uitvoerbaar dient te zijn, maar dat ook uw schuldeisers hun zegen moeten geven. Een advocaat ondernemingsrecht met veel ervaring in dit vakdomein kan daarom van onschatbare waarde zijn voor u. Dankzij diens inzichten en adviezen kan u de gerechtelijke reorganisatie van uw  bedrijf in goede banen blijven leiden. Een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven stelt daarnaast ook de nodige gerechtelijke documenten en contracten voor u op, zodat de effectieve reorganisatie van uw bedrijf door u kan worden uitgevoerd zonder dat uw aandacht ergens anders door moet worden afgeleid. Met een advocaat ondernemingsrecht onder de arm bent u met andere woorden veel zekerder van een goede afloop van het proces.   

Klop aan bij een bekwame advocaat

De advocaten van Calluwaerts Uytterhoeven weten van wanten als het gaat om de gerechtelijke reorganisatie van uw bedrijf. Zij zullen er alles aan doen om hun expertise op dit vlak in te zetten voor de redding van uw onderneming. Bovendien hebben zij naast Antwerpen ook in Brussel een kantoor, zodat u steeds bij hen terecht kan indien u met het soort vragen zit dat een advocaat ondernemingsrecht voor u kan ophelderen. Neem zeker eens een kijkje op hun website voor meer informatie en contactgegevens.