Agritime
Image default
Geschenken

De as van een overledene in een diamant verwerken: wat symboliseert de edelsteen?

Wanneer een geliefde van u overlijdt, wordt u geconfronteerd met zeer sterk verdriet. In deze periode, waarin u te maken heeft met zeer intense emoties, heeft u behoefte aan steun. Steun kunt u vinden in sociale contacten en het terugdenken aan prachtige herinneringen samen. Maar ook in het dragen van een sieraad, waarmee u uw geliefde altijd bij u draagt. Zo kan de as van een overledene in een diamant verwerkt worden en als ring of ketting gedragen worden. Dit kunt u aan CR Diamond Polishing overlaten. Het bedrijf biedt u een luisterend oor en houdt rekening met uw wensen.

Kracht, moed en bescherming

De edelste der edelstenen, zo wordt de diamant met zijn unieke karakter ook wel genoemd. Wereldwijd staat de edelsteen bekend om zijn symboliek. Zo staat hij in een groot deel van de westerse wereld symbool voor overwinningen doorzettingsvermogen, en wordt hij in zowel ruwe als geslepen vorm gezien als een steen die bescherming brengt. Ook stond de diamant al in de Middeleeuwen symbool voor kracht en moed. Eigenschappen die u tijdens een rouwperiode goed kunt gebruiken.

Een herinneringssieraad dat u altijd kunt dragen

Kiest u ervoor om de as van een overledene in een diamant te verwerken, dan laat u daarmee ook een sieraad creëren dat altijd gedragen kan, ongeacht stijl en kleur. Alhoewel dat gegeven natuurlijk niet het eerste criterium is dat u stelt wanneer u op zoek bent naar een herinnering aan uw dierbare, vinden veel mensen dit een prettige bijkomstigheid.

Sieraden die door kwaliteit en vakmanschap tot stand komen

U kunt de as van een overledene in een diamant als ketting of ring dragen. De sieraden van CR Diamond Polishing worden vervaardigd door deskundige diamantbewerkers in Antwerpen, de stad die al ruim vijf eeuwen bekendstaat als ’s werelds diamantstad. U kunt dus rekenen op ware kwaliteit en vakmanschap die recht doen aan uw overledene dierbare.