Agritime
Image default
Woning en Tuin

Creëer nog meer sfeer in huis met prachtige muur cirkels!

Iedereen wil graag een fijne en warme sfeer in zijn of haar huis creëren. Toch vinden veel mensen dit lastig om voor elkaar te krijgen. Want welke materialen kunnen jouw huis nu net dat beetje extra geven? Een fijne sfeer creëren doe je door te kijken naar wat bij jou past. Door je huis in te richten met kleuren, meubels en accessoires die bij jou passen, komt er steeds meer sfeer in huis. Een manier om snel meer warmte te creëren is door te voorkomen dat je grote lege wanden hebt in je woning. Maar wat kan je met deze wanden? Heb je al eens gedacht aan de welbekende prachtige muur cirkels?

Hexagons van Modulari

Hexagons zijn muur cirkels met daarop een afbeelding of foto. Door meerdere cirkels te combineren kan je een prachtige collage samenstellen en tegen elkaar ophangen aan de wand. Door de vele mogelijkheden kan je zelf combinaties maken, die perfect passen in jouw huis. Wil je graag persoonlijke foto’s en deze afwisselen met mooie teksten? Dan kan je dit eenvoudig zelf online regelen. En vind je het zelf lastig om een mooie combinatie te vinden? Dan kan je op het internet voldoende voorbeelden vinden die jou zullen inspireren tot de prachtigste creaties. Wil je meer informatie over deze hexagons? Kan dan een naar de hexagons van Modulari

Kiezen van de juiste afbeeldingen

Het kiezen van de juiste afbeeldingen kan nog wel eens lastig zijn. Toch is de basis voor de meeste mensen de foto’s van hun dierbaren. Neem dit als uitgangspunt. Vervolgens zoek je naar andere mooie quotes, kleuren, patronen of print die passen tussen deze foto’s. Tevens kan je je foto’s bewerken naar zwart-wit of pasteltinten met filters, zodat het geheel nog beter op elkaar aansluit. Kom je er toch nog niet uit? Dan zijn er altijd mogelijkheden om inspiratie op te doen bij andere mensen. Dit kunnen personen zijn die het product eerder gekocht hebben, maar soms ook specialisten die talloze voorbeelden hebben ontworpen.

Ophangen van de muur cirkels

Heb jij jouw mooiste combinatie besteld en thuis ontvangen? Dan is het tijd om deze op te hangen. Door een slim systeem kan je de houders van de cirkel eenvoudig opplakken. Vervolgens kan je de cirkels steeds in wisselende samenhang ophangen, waardoor er altijd weer iets “nieuws” hangt. Deze houders blijven stevig op de muur plakken, waardoor ook het meerdere keren wisselen van cirkels geen enkel probleem is. Mocht je ook zo verliefd zijn op de muur cirkels? Dan kan je er altijd voor kiezen om nog meer foto’s toe te voegen. Je plakt ze er eenvoudig bij, waardoor jij precies bepaalt hoe groot het eindresultaat is.