Agritime
Image default
Aanbiedingen

ByKay draagzakken

ByKay is een Nederlands merk, opgericht door Kay Poelen, moeder van 4 kinderen, die een ergonomische draagzak wilde die stijlvoller en functioneler was dan die op de markt.

Bekijk het verhaal van hoe een moeder die elke draagzak met de hand naait, haar passie omzet in een internationaal bedrijf.

Je vindt ByKay babydragers in alles van casual denim tot zonnig geel tot wijnrood tot blush pink, camouflage, luipaard en schijnbaar alles daartussen en daarbuiten.

De dragers zijn niet alleen stijlvol, ze worden ook hoog gewaardeerd door ouders.

Hoe kies je de juiste ByKay Draagzak?

Zoals je misschien wel zal hebben opgemerkt, is er niet één drager die voor iedereen geschikt is. Elke drager heeft een specifieke functie, dus ik raad ten zeerste aan om er meer dan één te hebben.

Ouders kunnen bijvoorbeeld de Mei Tai delen, terwijl een zogende moeder graag de Stretchy Wrap bij de hand heeft voor borstvoeding.

Kortom, het kiezen van de juiste ByKay draagzak betekent gewoon dat je je dagelijkse routine onder de loep neemt en kijkt waar een specifieke draagzak je extra paar handen kan zijn.

Top tips voor het kiezen van de juiste draagzak

De Tula draagzak moet je levensstijl vergemakkelijken en passen bij je activiteiten. Dus of je nu een draagzak zoekt voor in huis, voor korte familiewandelingen of voor avonturen, je draagzak moet voldoen aan de behoeften van jou en je baby.

Er zijn drie belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een draagzak:

Schikt om mee te sporten, maar we raden sterk aan om eerst een medisch deskundige te raadplegen. Controleer altijd of je baby in de juiste draagpositie zit. 

Gezondheid – dit is de belangrijkste factor bij de keuze van je drager, omdat deze het groeiende hoofd, de nek en de rug van de baby moet ondersteunen en een gezonde heupontwikkeling moet bevorderen. De gezondste positie voor de heupen van een baby is dat de heupen naar opzij vallen of natuurlijk uit elkaar staan, met de dijen ondersteund en de knieën gebogen in een M-positie. 

Comfort – verschillende dragers bieden verschillende niveaus van comfort, dus we raden jou aan er een paar te proberen om de juiste voor jezelf te vinden. Let op gewatteerde schouderbanden en lendensteun, want die maken de drager comfortabel voor de drager. Sommige dragers zijn van gaas, dus extra ademend bij het sporten of in de warmere maanden. Zorg ervoor dat je baby comfortabel zit door te controleren of hij ergonomisch zit in een zitje met een bredere bodem en of hij goed wordt vastgehouden in een zachte drager.

Veelzijdigheid – een drager kiezen met veelzijdige posities betekent dat je er meer aan hebt. Zie onze gids voor verschillende draagposities iets verderop op de pagina.

 

Veiligheidsadvies

Voor baby’s met een laag geboortegewicht en kinderen met medische aandoeningen wordt sterk aangeraden advies in te winnen bij een gezondheidsdeskundige alvorens het product te gebruiken. Sommige Tula dragers zijn geschikt om mee te sporten, maar we raden sterk aan om eerst een medisch deskundige te raadplegen. Controleer altijd of jouw baby in de juiste draagpositie zit. 

https://www.helado.be/vijf-dingen-over-baby-draagzakken/