Agritime
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bescherm je werkomgeving met een epoxyvloer

Een duurzame epoxyvloer zou een plekje moeten krijgen op elke (industriële) werkvloer. Bij zowel de voedselindustrie, brouwerijen, de chemische industrie en professionele keukens wordt er steeds meer gevraagd naar epoxyvloeren of PU gietvloeren. Heb je geen idee welk bedrijf je hiermee het best kan helpen? Dan heeft ABBI Industrie uit Niel de perfecte oplossing op maat voor je. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in PU gietvloeren en epoxyvloeren. Lees hieronder verder en ontdek zelf de voordelen van deze types vloerbekleding.  

Laat een epoxyvloer of PU gietvloer plaatsen

Eerst en vooral vertellen we je graag meer over epoxyvloeren. Ze hebben een hoge krasbestendigheid, zijn in het algemeen niet duur in aankoop en de chemische weerstand van een epoxyvloer is bestand tegen verschillende types kleurstoffen en schadelijke zuren. Deze voordelen zijn meer dan welkom in elke kleinschalige onderneming of groot bedrijf, toch? ABBI Industrie staat klaar om je hiermee te begeleiden. Misschien is een duurzame PU gietvloer een betere optie qua vloerbekleding. Dankzij de naadloze samenstelling is een PU gietvloer bestand tegen water en scheuren. De vloer wordt bovendien flexibel aangelegd om het risico op scheuren nog meer te verkleinen. Een tegelvloer of houten vloer is bijvoorbeeld perfect geschikt voor PU gietvloeren. Bespreek meteen uw wensen met de medewerkers van ABBI Industrie om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Zij weten alles over epoxyvloeren en PU gietvloeren.

Vertrouw op hun kennis

Hoe jij de aanleg van epoxyvloeren of PU gietvloeren ook wil laten uitvoeren, dit bedrijf staat klaar voor elke klant. Overloop samen de opties, voor u het weet geniet u van een professionele vloerbekleding aangepast aan je wensen. Wil je graag meer weten over een epoxyvloer of heb je een specifieke vraag over een PU gietvloer? Je kan het bedrijf contacteren via telefoon, e-mail of via het handige online contactformulier. Zij staan voor je klaar! 

https://www.abbi.be/