Agritime
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart reclame op onze bedrijfsballon

Wil je ook gezien worden op een luchtballon die minimaal 50 vaarten per jaar maakt over de regio die jij wenst. Het kan C-Air ballonvaart bekijkt dit samen met jouw om dit medium 100% te optimaliseren.

Geen enkele andere vorm van marketing kan de onwezenlijke afmetingen van een bedrijfsballon tegen een knalblauwe hemel evenaren.

Reclame tijdens een ballonvaart 

In de reclame wereld is verbeelding alles. Dus je moet je eens voorstellen een ballon met een inhoud van 8000 m³ met jouw bedrijfsreclame. Niets spreekt meer tot de verbeelding als een warmeluchtballon. Een advertentie in de lucht is steeds een verrassing. Wil jij of je klanten ook laten genieten van een ballonvaart met een gigantisch reclamepanneel van jouw firma, twijfel dan niet. Naast een gewone ronde vorm zijn er ook speciale vormen beschikbaar. 

Geen enkel billboard of TV reclame die dezelfde aandacht kan trekken. De impressie die het maakt voor uw organisatie zal eeuwig bijblijven in de herinnering van uw publiek.

Bedrijfsballon

Een bedrijfsballon met bijhorend programma of visie kan u een veel kleurige en gigantische boodschapper bieden met een visuele impact die bij blijft. Veel langer dan één der welke andere vorm van adverteren. Van massa media tot meer doelgerichte campagnes, een warme luchtballon is één van de meest effectieve promotionele instrumenten voor eender welke organisatie, te benutten voor het uitbouwen van uw bedrijfs-en / of merkimago.

Wat is een ballonvaart?

Een ballonvaart is simpel gezegd één van de meest fantastische dingen die je kan beleven. Al zwevend genieten van de rust en de stilte en ondertussen genieten van het prachtige uitzicht. Een ballonvaart is ook nooit hetzelfde, iedere vlucht is verschillend. Wij geven onze passagiers tevens een unieke ervaring die minimum 1 uur duurt. Het totale event duurt ongeveer een 3 tal uurtjes. Dit kan tevens over de regio die je zelf wenst. Bijvoorbeeld: het Waasland, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Wallonië.

Onze firma zelf is gebasseerd in Sint-Niklaas. Dit is uiteraard de ballonstad bij uitstek. Wens je te boeken of wil je wat meer informatie aangaande je eigen ballon twijfel neit en contacteer ons.

https://www.cair-ballonvaart.be