Agritime
Image default
Woning en Tuin

Aluminium jaloezieën op maat

De terugkeer van aluminium jaloezieën. Naast de bekende zilver/aluminium gekleurden jaloezieën in de wereld van kantoren, komen er de een na de andere nieuwe kleuren bij! Naast jaloezieën die een prachtige glans uitstralen, zijn er ook matte kleuren en prints verkrijgbaar. Individuele mat grijze aluminium jaloezieën met bijpassende grijze ladderband of een stoere houtprint met groene ladderband? Alles is mogelijk.

Welke lamelbreedtes zijn er?

Welke lamellen maat past het beste bij uw interieur?16mm, 25mm of 50mm aluminium jaloezieën op maat? Aluminium jaloezieën van 16 mm zijn ideaal voor kleine raam- en deur installaties. Door zijn elegante uitstraling wordt deze lamelbreedte veel toegepast in Scandinavische interieurs. Grote ramen passen het beste bij 50mm aluminium jaloezieën die de breedte van de kamer prachtig accentueren. Bovendien lijken deze lamelbreedtes op houten jaloezieën van 50 mm, maar zijn ze iets goedkoper! Door zijn robuuste uitstraling komt deze lamelbreedte vooral veel voor in industriële interieurs. Eindelijk 25 mm aluminium jaloezieën! De breedte van deze lamel zal uniek zijn in bijna elk interieur. Rolgordijnen van 25 mm in een matte grijstint staan ​​prachtig in industriële interieurs.

  • 16 MM
  • 25 MM
  • 35 MM
  • 50 MM
  • 70 MM

Aluminium jaloezieeën bestellen

 

Reiniging van aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën kunnen ook stofvrij worden gemaakt met een jaloeziereiniger of stofzuiger. Je kunt ook een stofzuiger gebruiken, maar pas op dat je niet te hard op de lamellen drukt, het kan zijn dat de lamellen vervormen.

Aluminium jaloezieën vlekken/vet verwijderen

Aluminium jaloezieën kan worden gespoten en gedroogd, de lamellen zijn bestand tegen vocht. Zorg ervoor dat de stalen dop droog blijft, want we raden af ​​om zelfs met een band te spuiten vanwege het risico op roest. Gebruik voor hardnekkige vlekken water gemengd met zuiveringszout, zuiveringszout of groene zeep, bevochtig een schone doek en veeg de vlek voorzichtig af.

Heb je thuis een wonderspons? Deze sponzen zijn ook ideaal voor het verwijderen van vlekken.