Agritime
Image default
Woning en Tuin

Alles over schuifvliegendeuren

Ben jij ook zo’n fan van de circulatie van frisse lucht binnenshuis, maar dan zonder de nadelen ervan? Dan is een schuifvliegendeur echt iets voor jou! Hiermee zal je altijd kunnen genieten van schone lucht in huis zónder insecten of ander ongedierte.

Schuifvliegendeuren worden gemakkelijk plat tegen de schuifdeur geplaatst waarbij je hem geluidloos en moeiteloos open en dicht kunt doen.

Tegenwoordig vind je schuifvliegenruimen in verschillende uitvoeringen met verschillende materialen, dus ook qua prijs zit er voor ieder budget wel een geschikte optie tussen.

Hoe werkt een schuifvliegendeur?

Zoals de naam al doet vermoeden worden schuifvliegendeuren open en dicht geschoven. Het kader bestaat veelal uit een materiaal van hoogwaardig aluminium, afhankelijk van waar je een schuifvliegendeur koopt. Op dit aluminium wordt een boven- en onderrail bevestigd die voorzien zijn van rolwagens met wieltjes. Op de vloer wordt de schuifvliegendeur geleid door een geleider. Voor schuifvliegendeuren wordt veelal gebruik gemaakt van topmaterialen zoals gemoffeld aluminium, volmateriaal PVC-snoer en uit glasfiber vervaardigd vliegengaas.

Het gemak schuifvliegendeuren

Schuifvliegendeuren zullen je leven een stuk relaxter en paniekvrijer maken, want insecten en ander ongedierte zal geen kans meer krijgen om je huis binnen te dringen. Tevens waarborgt een schuifvliegendeur de hygiëne van je huis, want ook vuil zal niet naar binnen kunnen komen.

Schuifvliegendeuren bieden groot gebruiksgemak, want ze sluiten en openen geruisloos en nemen geen ruimte in beslag.

Ook is een schuifvliegendeur esthetisch verantwoord en kun je in de meeste gevallen zelf een voorkeur aangeven voor de kleuren. Een schuifvliegendeur is dus een uitstekende investering voor iedere woning!

https://www.vliegenraamshop.be