Agritime
Image default
Zakelijke dienstverlening

Aan de slag met de totaalinrichting van uw zaak

Heeft u een eigen zaak en is het tijd om de totaalinrichting hiervan te vernieuwen? Daar kunt u vast wel wat extra hulp bij gebruiken. Bijvoorbeeld van interieurexpert AnD-Extreem uit Geel. Eigentijds wonen en werken op zijn mooist, dat is waar het team van dit bedrijf al meer dan 20 jaar voor staat. Het maakt niet uit wat u voor ogen heeft, de deskundige medewerkers van dit bedrijf staan graag voor u klaar. Met hun frisse blik op interieur kunnen zij u altijd voorzien van een verrassend en innovatief ontwerp. Het maakt hierbij niet uit of u al helemaal voor ogen heeft wat u graag zou willen in uw totaalinrichting of juist nog helemaal niet.

Ontvang altijd een ontwerp op maat

De deskundige interieurontwerpers weten dat iedere zaak anders is. Ieder bedrijf heeft eigen aspecten die terug moeten komen in het interieur. Daarom verzorgen zij altijd een ontwerp op maat voor u. Op deze manier weet u zeker dat de totaalinrichting te Geel precies voldoet aan uw wensen en eisen. Dit gebeurt met behulp van een uitgebreid gesprek met de klant en de interieurarchitecten van AnD-Extreem. Vervolgens wordt er een ontwerp op maat gevisualiseerd met 3D-computertekeningen. Is dit geheel naar uw wens? Dan worden er detailplannen opgesteld.

Neem contact op met een van de deskundige medewerkers voor meer informatie

Bent u benieuwd naar wat AnD-Extreem kan betekenen voor uw zaak in Geel of omgeving? Neem dan vooral eens contact op met een van de professionals van dit bedrijf. Zij staan graag voor u klaar wanneer u vragen heeft of ergens meer informatie over wilt ontvangen. Bekijk de website voor de contactgegevens. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over wat er allemaal mogelijk is. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers. Uw nieuwe totaalinrichting wacht op u!

https://www.and-extreem.be/