Agritime
Image default
Industrie

Werk nauwkeuriger met een tilt sensor

Wanneer u met sensoren wilt werken, is het belangrijk om een beroep te doen op goed materiaal. Het gaat hierbij namelijk over nauwkeurige meettoestellen die een essentiële rol spelen bij de werkzaamheden. De informatie die deze apparatuur biedt, moet accuraat zijn tot op kleine meeteenheden. Bij DIS Sensors zit u hiervoor op de juiste plek. Zo bieden zij bijvoorbeeld een tilt sensor aan, een apparaat dat de hellingsgraad berekent door middel van de zwaartekracht. Dit toestel kan in vele industrieën, zoals de bouw en scheepvaart, van pas komen. Wie weet biedt dit apparaat wel een aanzienlijke verbetering aan van uw werkzaamheden en gaat u veel efficiënter aan de slag.

De mogelijkheden zijn divers

Bij DIS Sensors kunnen ze heel specifiek ingaan op uw verzoeken en wensen. Door gebruik te maken van MEMS-technologie kunnen ze verschillende modellen produceren. Zo profiteert u van de meest geschikte tilt sensor. Het toestel wordt gemaakt met een kunststof behuizing, waardoor het een duurbaar apparaat is. In verschillende omstandigheden zal de tilt sensor nog steeds perfect functioneren en accurate informatie doorgeven. Het meten van klepstanden of het signaleren van een scheefstand van hoogwerkers of plateaus zijn enkele toepassingen waarbij deze apparatuur van pas kan komen.

Vraag een offerte aan

Wanneer u interesse heeft in een tilt sensor van DIS Sensors vraagt u het best zo snel mogelijk een offerte aan. De medewerkers luisteren hierbij allereerst naar waar u het toestel voor gaat gebruiken. Zo kunnen ze een oplossing op maat voorzien en profiteert u van een apparaat dat gemaakt is voor uw toepassing. Naast een tilt sensor biedt deze specialist ook vele andere meetapparatuur zoals een trilsensor, een tuimelschakelaar of een versnellingsmeter. Ontdek de vele mogelijkheden die zij aanbieden en investeer in voortreffelijke apparatuur. Daar kunt u altijd op vertrouwen bij een ervaren en deskundige onderneming als DIS Sensors.

https://dis-sensors.com/nl

Gerelateerde artikelen

Waarom kiezen voor een kolomboormachine?

Laat een palletiseermachine leveren bij uw bedrijf

Aan de slag met een tweedehands tractor van Fendt in Antwerpen