Agritime
Image default
Groothandel

Waarom u uw waterglazen moet laten bedrukken

Elk bedrijf beschikt uiteraard wel over waterglazen. Uw medewerkers moeten immers wel ergens uit kunnen drinken en het komt ook van pas op bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Wilt u graag een extra toets aan deze glazen geven? Of wilt u voorkomen dat deze glazen plots op mysterieuze wijze verdwijnen? Dan is het een goed idee om deze glazen te laten bedrukken. De expert op gebied van waterglazen bedrukken is 5dcor. Dit bedrijf bedrukt al decennialang verschillende soorten glazen en porselein. Recent zijn ze ook begonnen met zelf glazen en porseleinwerk te verhandelen, zodat ze de allerhoogste kwaliteit kunnen garanderen. Het is dus zeker aan te raden om met hen in zee te gaan.

Zij bedrukken uw glazen op de beste manier

Dankzij hun zeer uitgebreide ervaring met het bedrukken van waterglazen en andere glazen kunnen deze experts u op de beste manier helpen. Het laten bedrukken van glazen verloopt bij hen in verschillende stappen. Die stappen gaan als volgt:

–        Eerst wordt er, in samenspraak met u, een ontwerp gemaakt van uw logo op de glazen naar keuze.

–        Vervolgens wordt er een drukbeeld geplaatst op een zeefdrukraam van polyester. Alvorens dit kan gebeuren, ondergaat de zeef verschillende behandelingen. Dit is nodig voor een goed resultaat.

–        Daarna worden de kleuren gekozen. Dit gaat over Pantone-kleuren, ofte de uniforme maatstaf voor alle mogelijke tinten.

–        Op basis van die kleuren wordt de verf gemaakt. De manier waarop deze verf wordt gemaakt, hangt af van of er op glas of porselein wordt gedrukt.

–        Vervolgens kan er worden overgegaan tot het drukken zelf. Hierbij heeft u de keuze tussen rechtstreeks bedrukken of decals drukken.

–        Ten slotte worden de logo’s ingebrand in ovens.

Ga snel zelf aan de slag

Als u zelf ook waterglazen wilt laten bedrukken, dan moet u zeker met deze experts contact opnemen. Bezoek dus snel hun website en bel naar het opgegeven nummer. Of plaats eenvoudigweg uw bestelling in hun webshop en geef daarbij uw wensen door.

https://www.5dcor.com/