Agritime
Image default
Aanbiedingen

Waar gebruik je een mobiele koeling voor?

Waarschijnlijk is het je wel eens opgevallen, vooral op een warme zomerdag, dat wanneer je je boodschappen doet, het best wel koel is in een supermarkt! Door dat grote verschil in temperatuur kan dat soms best wel fris aanvoelen. Het is best wel belangrijk dat het niet te warm wordt in een supermarkt. Sommige etenswaren kunnen daar totaal niet tegen en kunnen ze snel niet meer eetbaar zijn. Daarom zie je vaak ook koelingen in supermarkten langs de wanden. Hier ligt voedsel wat echt koud moet blijven. Dit zijn meestal producten als kant en klare maaltijden, vleeswaren en zakjes groenten.

Nog kouder

Er zijn dan zelfs ook nog producten die nog kouder bewaard moeten worden. Dit moet namelijk in de vriezer. Hierbij moet je denken aan ovenpizza’s, zakken patat of diepvriesgroenten. Maar het is niet alleen belangrijk dat al die producten in de supermarkt op de juiste temperatuur bewaard worden, dat moet van te voren namelijk ook. Neem bijvoorbeeld een groente. Die moet eerst van het land komen, om vervolgens een poosje in een grote bewaarplaats bewaard te worden voordat deze naar de volgende locatie gaat en uiteindelijk in de supermarkt terecht komt. In zo’n bewaarplaats moet het dus ook de juiste temperatuur zijn. Daar wordt vaak een mobiele koeling voor gebruikt. Dit is een unit wat makkelijk verplaatst en geplaatst kan worden en houdt de gewassen op perfecte temperatuur. Maar waar koop ik zo’n mobiele koeling?

Hoe kom ik aan een mobiele koeling?

Een mobiele koeling heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn dan ook een heleboel verschillende bedrijven die mobiele koeling leveren. De beste manier om er één te vinden is door op het internet rond te kijken en uit te vinden welke jou het beste lijkt. Wat hierbij ook goed is om op te letten is wat voor service een bedrijf bij de mobiele koeling verleent!

https://www.tolsmagrisnich.com/nl/producten/bewaren/koelen/mobiele-koeling/