Agritime
Image default
Landbouw Diensten

Terrasoverkapping

In ons land krijgen we helaas vaak te maken met minder mooie zomers. De temperaturen kunnen dan wel oplopen, maar wind, regen of bewolking zorgen ervoor dat het toch niet aangenaam is om op het terras of in de tuin te vertoeven. Zou u ook meer willen genieten van uw terras? Dan is een terrasoverkapping de juiste keuze. Een terrasoverkapping is een overdekt verlengstuk van je huis, al dan niet afgesloten door glazen schuifwanden, waardoor je een veranda krijgt. Dankzij een terrasoverkapping maak je je woonruimte groter, want de ruimte die overdekt wordt kan je nu ook gebruiken bij minder mooi weer. In de overkapping kan verlichting worden voorzien door middel van energiezuinige LED-lichtjes of –spots, die voor een extra gezellige sfeer kunnen zorgen. Myrasol-terrasoverkappingen zijn gemaakt uit kwalitatief hoogstaande materialen en zijn bovendien in allerlei kleuren leverbaar, zodat de overkapping perfect aansluit bij de look van uw woning.

De overkapping kan indien gewenst ook in dezelfde kleur als uw ramen of rolluiken gemaakt worden aan de hand van het RAL-kleurenpallet. Niet alleen de constructie zelf, maar ook de afwerkingen zoals profielen en afdekplaatjes worden dan geleverd in exact die kleur die u verkiest. Een ander voordeel van Myrasol-terrasoverkappingen is de eenvoudige plaatsing ervan. U kan dit desgewenst zelf doen, maar u kan ook beroep doen op ervaren plaatsers. Ook voor carports kan u terecht bij Myrasol, opnieuw met dezelfde kwaliteit en eenvoudige plaatsing.

Om meer van uw terras te genieten, kan een terrasoverkapping een nuttige oplossing zijn. We kunnen in België helaas niet altijd genieten van mooi weer en zonnige zomers, dus is een overkapping een aangename aanvulling op uw terras, die ervoor zorgt dat u ook in het voor- en najaar wat meer tijd buiten kan doorbrengen. Het overdekte verlengstuk van uw woning creëert extra woonruimte of kan eventueel ook fungeren als carport. Wil u de overkapping afsluiten met schuiframen, dan krijgt u een veranda waar u ook winter en zomer, eigenlijk het hele jaar door, kan van genieten.   Dankzij sfeervolle LED-verlichting, die bovendien energiezuinig is, maakt u van uw overkapte terras een gezellige ruimte waar het aangenaam vertoeven is. Myrasol maakt terrasoverkapping in verschillende uitvoeringen, aangepast aan uw wensen.

De terrasoverkappingen zijn er in standaardkleuren, maar kunnen ook in dezelfde kleur als uw raamwerk en rolluiken geleverd worden. Zo wordt de overkapping echt geïntegreerd in uw woning. Myrasol terrasoverkappingen kunnen geleverd worden als zelfbouwpakket en zijn eenvoudig en snel zelf te plaatsen. Heeft u daar geen zin in, ontbreekt het u aan tijd of bent u niet handig aangelegd? Geen probleem, dan komen ervaren monteurs uw terrasoverkapping installeren en hoeft u zich zelf niets van het werk aan te trekken. Zoals u ziet zijn er verschillende mogelijkheden en is heel wat bespreekbaar. Voor uitgebreide informatie, advies op maat en een gepersonaliseerde prijsofferte kan u onder meer terecht op de website van myrasol terrasoverkappingen.

http://genietvanjeterras.be/terrasoverkapping.html