Agritime
Image default
Groothandel

Reken op hoogstaande service bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare horeca leverancier in West-Vlaanderen? Wij vertellen u graag meer over de werkwijze en unieke aanpak van Biervliet Freez Center bvba, gevestigd in Diksmuide. Welk type horecaonderneming u ook bent, zij staan klaar met service op maat van uw bedrijf. De goede prijs-kwaliteitsverhouding is niet voor niets een van hun belangrijkste kernwaarden. Lees hieronder verder en leer meer over waarom u een bestelling moet plaatsen bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen!

Kies voor kwalitatieve producten van dit bedrijf

Deze groothandel heeft genoeg ervaring binnen het vak om elke klant binnen de horecasector zo snel mogelijk verder te helpen, wat de wensen ook zijn. Bij deze horeca leverancier in Diksmuide, niet ver van West-Vlaanderen, geniet u te allen tijde van klantvriendelijke service. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande pluspunten:

  • Bent u een product vergeten toe te voegen aan uw bestelling? Dan kunt u dit item op een later moment toevoegen aan uw bestellijst. De medewerkers sturen het desbetreffende product alsnog op naar de klant.
  • Plaatst u voor 5u in de ochtend een bestelling? Dan worden uw uitgekozen producten nog dezelfde dag geleverd.

Neem meteen een kijkje in het aanbod aan kwalitatieve producten. De producten van deze horeca leverancier uit West-Vlaanderen zijn onmisbaar in elk klassevol restaurant, gezellig café of trendy lunchroom. Zij hebben zowel droogvoeding, verse voeding, zuivel, non-food artikelen en nog veel meer beschikbaar in het aanbod.

Plaats een bestelling

Wilt u graag zelf de producten ontdekken van deze horeca onderneming? Neem dan meteen contact op met de professionals van het bedrijf. U kunt meteen uw bestelling doorgegeven of uw vragen stellen. Zij staan klaar met persoonlijk advies. Bel ze dus gerust even op, laat de gegevens van uw onderneming achter via het handige online contactformulier of stuur ze een e-mail om van start te gaan.

https://site.freezcenter.be/