Agritime
Image default
Woningen

Over PGB schroeven en pluggen

Als het gaat om schroeven en pluggen kopen, heb je ruim de keuze. Vaak wordt gedacht dat alle bevestigingsmaterialen grofweg hetzelfde zijn, maar dit is echter niet zo. Bij de grotere bouwmarkten heb je de keuze uit een ruim assortiment. Dit assortiment is zo ruim, dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wij maken het je gemakkelijker: als het om schroeven en pluggen gaat, is PGB één van de beste bedrijven op dit vlak.

Geschiedenis van PGB

PGB werd in 1956 opgericht in België. Dit bedrijf bestaat dus al meer dan 60 jaar, een uitzonderlijk lange tijd. Zo lang kun je natuurlijk niet zomaar meegaan, en één van de redenen waarom PGB nog altijd een grote naam is is de hoge kwaliteit van het assortiment van dit bedrijf.

Waar dit bedrijf tot 1983 nog een eenmansbedrijf was, groeide het na de overname door de zoons uit tot een grote speler op het gebied van bevestigingsmaterialen.

Waarom kiezen voor de schroeven en pluggen van PGB?

Niet voor niets is PGB al jarenlang een geliefde keuze onder de Nederlandse doe-het-zelver. Zo groot word je natuurlijk niet voor niets. Wat zijn de voordelen van de schroeven en pluggen van PGB? Uitstekende kwaliteit, je merkt dat de elementen gemaakt zijn door specialisten op het gebied van bevestigingsmateriaal. Betaalbare prijs.

Je hebt de keuze uit een ruim assortiment, bestaande uit bevestigingsmaterialen in allerlei soorten en maten. Kortom, voor ieder wat wils. Inventieve schroeven, bouten en dergelijken die steviger bevestigd kunnen worden in vergelijking met producten van concurrenten.