Agritime
Image default
Particuliere dienstverlening

Onderhoud van uw Vaillant ketel zorgt voor langer stookplezier

In veel huizen en ook in heel wat bedrijven wordt de warmte geregeld door een cv-installatie. U kunt voor het onderhoud van uw Vaillant ketel het best een onderhoudscontract afsluiten. Dan weet u zeker dat de ketel periodiek onderhoud krijgt. U betaalt hier jaarlijks een vast bedrag voor en het cv-onderhoudsbedrijf maakt een afspraak om de ketel na te kijken. Deze afspraak wordt bij voorkeur gemaakt in de tweede helft van het voorjaar. Dan zit het stookseizoen erop en heeft de ketel gedurende de zomermaanden min of meer een rustpauze. Als u niet hoeft te stoken, gebruikt u de ketel immers alleen voor warm water. Bij een onderhoudsbeurt wordt de ketel ook schoongemaakt.

De ketel gaat langer mee met periodiek onderhoud

Als u uw cv-ketel periodiek laat onderhouden komt dat de levensduur ten goede. Als onderdelen tijdig worden schoongemaakt of vervangen, kunt u de ketel vaak jaren langer blijven gebruiken dan wanneer dit niet zou gebeuren. Maak daarom een afspraak met een goed onderhoudsbedrijf of maak gebruik van een periodiek contract voor onderhoud. Een aanrader als u in de provincie Antwerpen woont is Muysers Techniek. Zij zijn zeer ervaren in het onderhouden en repareren van cv-ketels. Ook voor onderhoud van uw Vaillant ketel kunt u bij hen terecht. Bij een onderhoudsbeurt worden onderdelen direct vervangen als dat nodig is.

Informeer naar de kosten voor het laten onderhouden van uw Vaillant cv-ketel

U betaalt voor Vaillant onderhoud een vast bedrag. Als er onderdelen vernieuwd moeten, sturen zij hiervoor een aparte factuur. Maar voor het onderhouden en schoonmaken van uw ketel betaalt u een vast bedrag dat van tevoren bekend is. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit maakt het ook eenvoudig om verschillende onderhoudsbedrijven met elkaar te vergelijken. U kiest bij voorkeur een bedrijf in uw regio. Zij zijn vaak goedkoper omdat ze uiteraard minder reiskosten moeten aanrekenen.

https://www.muyserstechniek.be/

Gerelateerde artikelen

Zonder risico in vastgoed investeren met een gegarandeerd rendement

Maak de juiste keuze met een gratis hoortest